Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

BOX-ul careian reînvie! Se anunță un sparring de excepție în municipiul Carei

În perioada 30 aprilie – 1 mai, Careiul va fi gazda unui turneu amical de BOX. Evenimentul va fi unul însemnat deoarece vor participa cluburi sportive consacrate cu sportivi excepționali și antrenori care au în palmaresele lor campioni naționali.

Este vorba despre cluburi sportive, precum: Steaua București, Academia de Box GBP – Rudel Obreja, CS Ștefăneștii de Jos, CSȘ N. 2 Baia Mare, Alex Jur Box Club Oradea și gazda evenimentului CS de BOX Viitorul Carei.

Scopul turneului amical este de a oferi participanților experiență și încredere în propriile abilități, de aceea vor avea loc meciuri, începând de la categoria copiilor și până la cea a seniorilor.

Arbitrul de specialitate prof. dr. Claudiu Filip din Baia Mare, arbitru AIBA va superviza evenimentul pentru corectitudinea și siguranța sportivilor, dar și pentru a se păstra toate elementele spectacolului.

Lucian Nagy, antrenorul CS de BOX Viitorul CAREI se declară încrezător în proprii sportivi și promite meciuri frumoase pentru careieni.

Suntem recunoscători tuturor celor care ne ajută și se implică în acest eveniment. Vreau să-I amintesc pe Florin Mulcuțan care este sătmărean de-al nostru și este Vicepreședinte al Ligii Profesioniste de BOX. Mulțumim Primăriei, Consiliului Local, Conducerii Liceului Tehnologic “Iuliu Maniu”, Ștrandului Termal Joy Carei(care ne ajută imens, oferindu-le participanților cazarea) și d-lui Bogdan Georgescu pentru ajutorul pe care ne putem baza tot timpul și în orice condiții. Un frumos spirit de Carei.

Ne aflăm în prim stagiu de pregătire, iar sportivii noștrii au o dorință mare de a lupta în ring cu sportivii altor cluburi. Este primul eveniment de o asemenea anvergură la care vă invităm pe toți careienii. Va fi spectaculos”, transmit organizatorii.

Sparringul din Carei se anunță a fi un prilej de bucurie și competiție pentru iubitorii de box.

Toți careienii sunt așteptați, intrarea fiind liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.