Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Bursa generală a locurilor de muncă 2024, în curând, la Satu Mare

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare pregateste prima Bursa a locurilor de munca din anul 2024, care va avea loc in data de 17.05.2024, evenimentul se va desfasura începând cu ora 9.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.

Obiectivele principale ale evenimentului sunt creşterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi crearea de noi oportunităţi pentru angajatori în identificarea potenţialilor viitori angajaţi, care prin experienţa şi abilităţile lor pot contribui la succesul activităţii economice.

Este cea mai importanta masura activa privind cresterea gradului de ocupare a fortei de munca aflata intr-o forma de evidenta si plata si o oportunitate pentru angajatori, pentru a-si recruta forta de munca necesara.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, viitorilor absolventi, someri, persoane care doresc sa isi schimbe locul de munca sau care doresc sa isi imbunatateasca pozitia profesionala.

Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a obţine un loc de muncă sau de a obţine informaţii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES.

Agenții economici, interesati să participe la bursă, sunt asteptati să ne contacteze si sa transmita ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail [email protected], în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.
Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: 0261770237, fax. 0261770238

11 comentarii

  1. Nelu Răspunde

    Cel mai mare prostie.
    Posturile bune ați văndul la neamuri si rude.
    Cei cu postliceară trimiteți la un loc de muncă care se face cu 8 sau 10 clase???
    RUŞINE SUNTEȚI RUSINE!!!

  2. Nelu Răspunde

    Intrebarea mea este:
    Publicați căte posturi vacante aveți pt cei cu scoală postliceară.
    1.Cănd ajungem la bursa locorilor de munca unde dispar aceste posturi?
    2.La cine vindeți aceste posturi şi cu căt?
    Despre aste de ce nu declarați nimic pt PortalSm si Presa SM?
    Nu vi rusine stați acolo in birourile voastre ca niste vaci si cand se duce cineva să se intereseze mai bateți joc si de oameni??
    Dați diploma înapoi şi mergeți voi să lucrați la DRM in 3 schimburi.

    • Norick Răspunde

      Scoala postliceara ???? 😛 🙂 😀
      Si tu vb. de rusine ???, 😀 😛

      • Nelu Răspunde

        Măcsr unii au diploma nus atat de prost cs care comentesza aici de siurea.

        • Norick Răspunde

          Sper din suflet, ca tu nu esti printre ei…😉😛🤣😲

        • comentator Răspunde

          Nuuu, tu nu ești prost. Tu ești de-a dreptul dobitoc, cu diplomă. Ai văzut ce ți-a scăpat în spațiul public ca și comentariu? Măi omule, dacă ai școală atâta trebuie să știi și tu când dai drumul la ceva te verifici ca să fie corect și să înțeleagă și alții. Care condiții la tine nu se îndeplinesc. Că omul trebuie să intuiască ce ai vrut să spui. Deci? Așa că lasă tu copile pe alții și ocupă-te de tine că ai destule pe cap. În cap mai puține. Nu crezi că poate așa de te prezinți și la alte interviuri și angajatorul își dă seama din două propoziții că ce hram porți??? Și uite așa ai rămas blocat la trei schimburi???? La asta te-ai gândit? Posibil nu. Așa că pe această cale te invit ca să-ți păstrezi vechiul obicei frumos și să nici nu comentezi. Că oricum e degeaba.

          • Norick

            Stai linistit , asta nu are diploma. Max. unu’ de postliceara….😛🤣😲

  3. Sătmărean 1 Răspunde

    E o mafie totală ! Să vedem cine ia posturile de șofer și asistență la Ambulanță !

  4. Sătmărean Răspunde

    DNA urgent verificări ! La Aeroport s-au verificat ??? Așteptăm răspuns!

  5. De muncă în SM Răspunde

    Am depus și eu la Zollner în trecut de 2 ori, cu studii tehnice post-universitare. Orice post, la bandă sau orice, poate progresez.
    Nu se poate.

    Nu-i nimic, lupt pt Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.