Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Condamnat pentru două înghețate! Bărbat din Satu Mare, prins beat la volan, cu copiii în mașină

Un bărbat din Satu Mare a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce s-a urcat beat la volan pentru a cumpăra copiilor înghețată.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a fost prins în Lazuri după ce s-a urcat beat la volan.  Acesta a fost oprit de un echipaj de politie pentru un control de rutină. După verificarea actelor, pentru că emana un puternic miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, șoferul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe pentru recoltarea probelor biologice.

Fiind audiat acesta a recunoscut fapta, relatând că în seara aceea, a mers la magazinul din sat, unde lucrează soţia sa, de unde a cumpărat 5 doze cu bere de 500 ml, după care s-a întors acasă. Acolo a băut 4-5 doze cu bere în timp ce pregătea cina, copiii săi aflându-se în camera lor.

După cină, copiii i-au cerut înghețată, astfel că bărbatul i-a urcat în mașină pe cei doi copii, după care a pornit către magazin. Pe drum, însă, s-a întâlnit cu polițiștii. Aceștia au simțit că bărbatul miroase a alcool și l-au testat, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acum, bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și la 60 de zile de muncă în folosul comunității.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.