Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Demarăm podcastul PortalSM 3.0. – Emisiune moderată de jurnalistul Gil Pietrar

PortalSM demarează podcastul PortalSM 3.0, emisiune online realizată de către jurnalistul Gil Pietrar. În studioul PortalSM vor fi invitaţi atât cei care ne conduc, cât şi oameni mai puţin cunoscuţi, dar cu poveşti extraordinare.

Noul podcast este despre oameni, în primul rând!

La început, în urmă cu 15 ani, a fost siteul simplu, PortalSM.ro, pe urmă am intrat în perioada multumedia, cu reţelele sociale, când am devenit PortalSM 2.0. Astăzi, în era fake news şi a inteligenţei artificiale, provocările sunt mult mai mari, şi este nevoie de acest podcast mai mult decât oricând. Satu Mare are nevoie de un spaţiu cu audienţă mare, independent, apolitic şi echidistant, în care invitaţii, indiferent de coloratura lor, să îşi exprime ideile. Acesta este podcastul PortalSM 3.0.

Acum, în era reţelelor sociale, se face mare confuzie între conţinut online şi ştiri. Astăzi, oricine se poate autointitula jurnalist, se poate folosi de inteligenţa artificială pentru a scrie texte şi a le răspândi online, dar nu oricine vă poate transmite informaţie clară, verificată şi asumată, aşa că aveţi mare grijă de unde vă informaţi, dar mai ales la cine vrea să vă manipuleze. Într-un an electoral, interesele sunt şi mai mari.

Noi vom încerca să facem aducem puţină claritate în această mare gălăgie a informaţiilor online şi să vă furnizăm doar ceea ce este relevant.
Asiguraţi-vă, aşadar, că nu rataţi podcasturile PortalSM şi urmăriţi-ne pe conturile noastre de Facebook, TIK-TOK, Youtube şi Instagram.

 

5 comentarii

  1. c-block Răspunde

    D’apoi dacă va fi ca și acum 4 ani în campanie când au fost invitați pretendenții la fotolii de primar sau parlamentar mai bine nici nu voi urmări. Că acum 4 ani s-a avut maaaare grijă ca nu cumva să deranjați cu întrebări de întrebări pe oamenii ăia. Doamne ferește că poate oamenii mai află câte ceva! Pfoai ce ar fi atunci! 😮

  2. Pop Răspunde

    Jurnaliști amatori,de ce nu faceți anchete despre fondurile și proiectele primăriei?? Frica și lipsa tupeului,jurnaliști corigenți,hai sictir

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ați prins voi de undeva din zbor că ar trebui să faceți ceva că deja se împute treaba? Mno, vom vedea ce iese din asta. dar dacă veți face ca și în campania de la alegerile din 2020 atunci mai bine ați lăsa-o moartă. Că așa pățești după o vreme când devii comod. Vom vedea dar nu am mari speranțe.

  4. Varu Răspunde

    Cine-i Petrar ăsta? Cred că este o slugă politică.

  5. Varu Răspunde

    Ce fața ai frateeee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.