Ultima actualizare: azi, 10:49

Locale

FOTO. Gunoaie aruncate pe un teren privat din județ! Proprietara: „Să vă fie rușine!”

O femeie din județul Satu Mare a făcut un apel disperat către locuitorii din zonă să înceteze să arunce de mizerii pe terenul ei. Femeia a decis să tragă un semnal de alarmă prin intermediul rețelelor sociale.

Într-o postare pe rețelele de socializare, femeia a publicat imagini cu mizeriile aruncate pe terenul său, situat pe drumul spre Gerăușa. În mesajul său, ea își exprimă dezamăgirea și îndemnă să înceteze să arunce mizerii.

“Bună ziua, îmi cer scuze că sunt nevoită să postez aceste poze. Dar aceste mizerii sunt aruncate pe terenul nostru pe drumul spre Gerăușa. Vă rugăm să nu mai aruncați mizeria pe câmp. Să vă fie rușine la ce-i ce le-ați aruncat. Vă doresc o zi frumoasă”, a fost mesajul femeii în postarea sa.

Această situație nu afectează doar proprietatea femeii, ci și mediul înconjurător și imaginea comunității locale. Aruncarea de gunoaie pe terenurile private sau pe marginea drumurilor este o problemă des întâlnită în multe zone rurale.

 

5 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Doamna să încerce să identifice proveniența după ceva factură. Imposibil să nu se găsească așa ceva prin gunoi. știu că nu e igienic dar dacă altfel nu merge. Și apoi să apeleze la primărie și la poliție. De Garda de Mediu nu pomenesc că e cam degeaba să se deranjeze pentru asta până la Satu Mare și nu sunt sigur că se va rezolva ceva chiar dacă depune reclamație scrisă. Dar să încerce să identifice de la cine provine mizeria. Și în vest așa se face.

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Da-le idei….ca maine poimaine or lua din casuta postala factura ta sa o bage in sacu cu moloz. Si pe ratiunea asta te-or porcai pe net ca esti un jeg.

    • ecologist Răspunde

      Așa-i că ți s-a spus de nenumărate ori că ești mai prost decât permite legea? În sac poate este ceva factură de la achiziție de ceva (rigips, vopsea, material izolator, robinet etc.) că a cumpărat omul pentru renovarea casei că multe din astea sunt gunoaie din renovări, nu neapărat factură de apă măi. Și dacă a achitat cu cardul este ca și prins. Iar ronghiurile alea din sacul negru sunt pare-mi-se ceva ajutoare date cuiva și le-a aruncat pe câmp că tare curate sunt. Trebuie numai întrebat prin zonă cine a dat și cine a primit de astea. Curată muncă de poliție. Oare avem noi poliție pentru așa ceva? Că la Păulești știu că așa au fost prinși câțiva când primarul de acolo s-a enervat pe ei.

  3. Sfantu' Petru Răspunde

    Mai bine il aruncau la intrarea in Petin sau direct in Homorod de pe pod. Acolo vad ca se poate arunca orice: moloz, placi de azbociment, crengi, pamant dupa care vine nenea cu buldoexcavatorul parcat in curte la Matcons sa niveleze terenul. Autoritatile dorm bine mersi!

  4. H&R Răspunde

    Gunoiul a aruncat gunoiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.