Ultima actualizare: azi, 10:49

Locale

FOTO. Izolație desprinsă de pe un bloc din Satu Mare, din cauza vântului puternic

Incident din cauza vântului puternic, în municipiul Satu Mare. Izolația unui bloc situat în cartierul Solidarității s-a desprins și a aterizat pe trotuar.

Totul s-a petrecut în această după-masă, marți, 2 aprilie, iar un sătmărean care ne-a trimis și poze pe adresa redacției a declarat că a sunat la Poliția Locală.

,,Din cauza vântului puternic a căzut toată izolația de pe lateralul unui bloc din Satu Mare, cartierul Solidarității, aleea Humulești! Tot molozul blochează trotuarul de lângă bloc. Am vorbit și cu poliția locală și au spus ca trimit un echipaj de poliție, dar încă nu a ajuns nimeni”, a precizat sătmăreanul, pentru PortalSM.

Reamintim că este Cod portocaliu de vânt puternic în județul Satu Mare. Vântul va sufla cu 85 km/oră, anunță meteorologii, iar avertizarea este valabilă până în această seară.


8 comentarii

  1. S Răspunde

    Trebuia prinsa si cu suruburi, a pus in pericol viata oamenilor. Dosar penal pentru constructor ?

    • Kuka Răspunde

      Ce constructor, “lucrarea” a fost făcută de “meșteri pricepuți la toate+, la mica tocmeală, fără autorizație sau altele!
      Așa sunt făcute foarte multe blocuri!
      Eu am locuit în bloc de 10 etaje și am refuzat o asemenea”izolare” pe care administratoarea o negociase la negru cu o echipă de meșteri!
      Și prin intermediul fiului ei angajat la finanțe, ne garanta că nu vom avea probleme cu controalele din partea autorităților!

  2. Beny Kira Răspunde

    Blocul lui Coica

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Lucrare de proastă calitate. Veșnicul Dorel în acțiune.

  4. H&R Răspunde

    Din cauza vantului puternic… Acum serios.

    • comentator Răspunde

      Xar munka, se te dibli, se te háló mert semmi nyomuk sem látszik. Csak az imádság meg egy kis ragasztó ami tartja. Röhej. Romanisztán – jó az úgy is.

      • H&R Răspunde

        A diblit azt néztem, de hálót csak így, hogy írtad. És gondolj bele, hogy ráhúzták arra a régi poros koszos vakolatra a ragasztót. Az annyi mint halottnak a csók. Kíváncsi lennék melyik cég csinálta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.