Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Un nou accident în Satu Mare. Coliziune între două autoturisme

Un nou accident s-a produs, miercuri după-masa, în Satu Mare, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Petru Bran din municipiul Satu Mare, între două mașini marca Audi. Potrivit informațiilor PortalSM, Audi-ul negru nu ar fi acordat prioritate când a ieșit de pe strada Constantin Brâncoveanu și a intrat în plin în Audi-ul roșu, înmatriculat în județul Suceava.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, iar șoferii implicați s-au pus de acord să rezolve totul pe cale amiabilă.

Este al treilea accidentul produs în cursul zilei de astăzi în Satu Mare: s-a mai produs o tamponare în zona centrală a municipiului și un accident în lanț pe drumul Odoreului.


CITEȘTE ȘI:

7 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    La Satu Mare s-au pus bazele unui nou sport cu mare potențial și din ce se pare cu priză la public! Snooker cu mașina! 😲😲😲😉 Azi am avut parte de trei meciuri demonstrative deja!!!😲😲😲😄

  2. Emil Răspunde

    ” Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, iar șoferii implicați s-au pus de acord să rezolve totul pe cale amiabilă. ” ? Si soferul Fordului a fost implicat ,se vede in poza 2 Ford Focus roat spate dreapta ! El a fost instiintat?

    • Pistike Răspunde

      Nu-i mă nimic acolo, nu vezi tu bine 😝
      Nu de alta, dar dacă ar fi fost mai mult de două autoturisme implicate, trebuia chemată poliția și pitecantropul cu haudi negru rămânea fără permis pentru 30 de zile 🌝

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        👍. Mai mult ca sigur așa era. Așa frumos de fofilește sub umbrela înțelegerii amiabile. Dar știi tu vorba aia cu ulciorul care tot merge la fântână până când la final tot se sparge??? Pentru că ăștia niciodată nu reușesc să învețe nimic din pățanie. Nu că nu pot ci pentru că nu le duce capul. Important e ca tu să nu fi implicat într-un astfel de eveniment cu un astfel de brontozaur.

  3. 3.14 Răspunde

    Tamponare, vai ce stire…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.