Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

FOTO. Un OZN a aterizat pe al treilea pod! Mesajul marţienilor: Aduceţi zeamă de prune!

Un OZN a aterizat astăzi, 1 aprilie, pe al treilea pod din Satu Mare, spre uimirea localnicilor. Martorii oculari au descris un obiect luminos care a coborât din cer și a aterizat cu o bubuitură ușoară pe pod. Zona s-a umplut de curioşi care au făcut mii de fotografii şi au încercat să le posteze imediat pe reţelele sociale, dar nu au putut pentru că nava le-a bruiat semnalul la internet. Ba mai mult, imaginile au dispărut imediat de pe telefoane, scăpând una singură realizată cu un Nokia 5210, care a ajuns în posesia PortalSM.

Un mesaj bizar a fost găsit lângă OZN:

Venim în pace. Aduceți boace, zeamă de prune, babgulyas şi prăjituri cu magiun!“, era scris pe bileţel.

Autoritățile locale au declarat că investighează incidentul, dar nu au putut confirma sau infirma originea extraterestră a OZN-ului.

Potrivit surselor PortalSM, extratereştrii au venit să caute tunelurile de sub munţii Carpaţi, dar au fost atraşi de noul pod de pe Someş şi pentru că ştiau de bunătăţile din zonă, s-au hotărât să facă un popas.

Experții în ufologie sunt sceptici, dar nu exclud posibilitatea ca OZN-ul să fie real. Ei spun că este nevoie de mai multe dovezi pentru a determina cu certitudine originea obiectului.

După cum am anunţat, singura imagine „scăpată” se află în laboratoarele PortalSM şi este analizată de specialiştii Flixnet, secţia SF, promoţia 2023, conduşi de Fox Mulder şi Dana Scully. În ciuda insistenţelor autorităţilor, imaginea nu va fi ştearsă!

Până la o nouă informație, misterul OZN-ului de pe al treilea pod rămâne un subiect fierbinte de discuție în Satu Mare.

Unii martori ai evenimentului cred că totul a fost o farsă, deoarece aterizarea s-a produs fix pe 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor, în timp ce alții sunt convinși că este o vizită reală a extratereștrilor.

Nu uitaţi să daţi mai departe această informaţie! Nimeni nu poate ascunde adevărul!

LAST WARNING: Păcăleală de 1 Aprilie! Nu uitaţi să mai şi zâmbiţi şi nu luaţi viaţa prea în serios, oricum nu scăpaţi vii din ea!

10 comentarii

  1. H&R Răspunde

    1 Aprilie

    • comentator Răspunde

      E investitie draga primarului asa ca e treaba exclusiva a primarului. El stie care bautura le place mai bine.

  2. Podul galben Răspunde

    Nu e al 5-lea pod de fapt?

  3. 123456789 Răspunde

    AU VENIT SĂ DESCHIDĂ ȘTRANDUL LĂSAT INTENTIONAT ÎN PARAGINĂ DE PANARAMA DE PRIMAR!!!

  4. Nha Răspunde

    Care pod? Jumatatea de pe malul stang? 🙂

  5. xpert86 Răspunde

    E 1 Aprilie și e ziua lui Pinochio, cine a pus botul a mușcat-o de ziua păcălelilor!!😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪

  6. Anonim Răspunde

    Palinca NU se da , palinca e a noasta {pana o bem dupa fiecare cu durerea de cap individual } si a urmasilor nostri ! poti sa fi tu si martipan .🙂 🙂🙂

  7. c-block Răspunde

    Uiti-mă! O ginit marțianu’ să depună candidatura la primărie??? Pfoai tată ce mișcare! No acum să vedem care mai zice că este mai verde, primarul Gabi sau marțianu’ (a kis zöld emberke)??????Ce păcat că ziaristul ăla de la Ablak cu bancul cu pădurarul după tufă când își face nevoile și despre care a crezut careva trecător că e marțian nu a prins momentul ăsta! 😮😲😉😅 Aprilie 1. plăcut la toți.

  8. satmarean Răspunde

    Nu este de ras, mai degraba vezi extraterestri pe pod, decat muncitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.