Ultima actualizare: azi, 09:04

Locale

FOTO/VIDEO. A început Expo Casa Satu Mare! Tehnologii, echipamente, mobilier și program artistic

A început Expo Casa Satu Mare, evenimentul care aduce în fața publicului tehnologii, echipamente, mobilier, amenajări interioare și exterioare, sisteme de energie regenerabilă și multe altele. Deschiderea evenimentului a avut loc vineri după-masa, 5 aprilie. 

Ajuns la ediția a IV-a, Expo Casa este un eveniment de excepție dedicat promovării și prezentării celor mai performante servicii, produse și oferte din domeniul construcțiilor, mobilei, al conceptului de Casa Verde și grădină. Evenimentul se desfășoară în perioada 5-7 aprilie 2024, fiind organizat de Expo Industry Satu Mare și SkyLine Events la Aushopping Expo Satu Mare.

„La ediția curentă, avem alături de noi companii din județul Satu Mare, care va prezenta și promova tehnologii, echipamente, termopane, mese si scaune, mobilă, amenajări interioare și exterioare, panouri fotovoltaice, sisteme de încălzire-răcire-ventilație, țiglă și garduri metalice, izolații, Casa Smart si Casa Pasivă, care au ca scop expozanților de a interacționa direct cu potențiali clienți. Nu ratați această oportunitate unică de a fi la curent cu ultimele tendințe din industrie și de a întâlni față în față cu producătorii și distribuitorii de top”, transmit organizatorii.

Program artistic-cultural din data de: 6 Aprile 2024:

17.00-17.45 – Ella Bella

18.00-18.25 – Lara Pfau

18.30-19.00 – Alexandra Sorian

Expozanti:

Carel Woodworks: Este o companie din Satu Mare in care oamenii crează si lucrează mobilier din lemn masiv. Transformă stejarul, si nu numai, in mese trainice la care să te asezi,cu familia si prietenii, in simbioza cu natura. Biblioteci in care să vă asezati cărtile cu amintiri. Vitrine in care să strălucească porteleanul si cristalul. Cu fiecare atingere a lemnului ii imprimăm acestuia ceva din energia noastră.

Carel Woodworks – simplu si authentic. Noi nu vindem mobilă, creem o stare de bine, emotie.

Carel Woodworks – din respect pentru lemn nu doar un nume, este o filosofie si un concept de a-ti face si de a simti casa – acasă.

Top Trapez: Acoperișuri tiglă metalic Blachotrapez, accesorii acoperiș, jgheaburi și burlane sistem Krop Polonia, borduri si pervaze din table, garduri metalice, sipci gard.

M SYS Group: Serviciile oferite de M SYS Group sunt complexe și variate, rețele electronice, întreținere și mentenanță tehnică, sisteme de protecție împotriva incendiilor, sisteme de securitate, sisteme fotovoltaice și sisteme pentru locuințe inteligente Casa Smart. Sunt foarte atenți să își adapteze serviciile la exigențele și domeniul de activitate al clienților.

Specialiștii M SYS Group sunt dedicați utilizării resurselor de energie regenerabilă, în special în direcția captării energiei solare cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Folosirea energiei solare este cea mai eficientă și productivă alternativă comparativ cu celelalte modalități de producere a energiei din zilele noastre.

Energia solară este energia viitorului!

Umbriterm: este o societate locală din Satu Mare.

Echipa Umbriterm este o echipa care imbină entuziasmul si dinamismul cu experianta. Valorile noastre sunt: găsirea solutiei optime pentru client, punctualitate, servicii si produse de calitate.

Gama noastră de produse includ: rolete textile, rulouri exterioare, jaluzele, perdele si draperii, usi de garaj, usi pliante, copertine retractabile, servicii de reparatii si inchidere de terase.

You Protect: Ne dedicăm oferirii de echipamente de protecție sub forma unor soluții integrate care, pe lângă protecția angajaților, îmbunătățesc imaginea firmei și sporesc productivitatea. Echipamentele noastre premium, apreciate pentru confort de cei care le poartă, contribuie la o percepție pozitivă din partea clienților și angajaților. Plus, investiția în echipamentul nostru se dovedește valoroasă, deoarece angajații îl folosesc cu adevărat, iar durabilitatea sa asigură un avantaj financiar pe termen lung.

Cu You Protect, obții un echilibru ideal între cost, calitate și beneficiu.

Redacom Serv: Ferestre & Uși profesionale.

Redacom serv este o companie internațională prezentă de peste 10 ani în România , oferind soluții complete pentru automatizarea locuinței, cu scopul principal de a ridica nivelul de confort și siguranță al consumatorilor. Firma noastră execută si montează, deasemenea si tămplarie aluminiu cu diverse aplicabilitati: ferestre, usi, pereti despărtitori, vitrine, cortină in functie de cerintele si necesitatile beneficiarului. Dăcă ne intoarcem putin in timp…ne aducem aminte ca nu demult usile termopan erau pe val. Fie ca abia se termina de ridicat o casă, fie ca se finaliza renovarea unui apartament sau un birou, usile cu geam termopan reprezentau alegerea perfecta pentru fiecare caz. Fiecare client este consultant de un agent de vănzări experimentat.

Technosam: Automatizari industriale si agricultureă: in industria automotiveindustria alimentarăinfrastructureă de apa potabilă si uzatăindustria plasticului si a cauciuculuiinstalatii montate in medii potential explosive.

Tehnologia specific a industriei 4.0 , Robotizare si Digitalizare.

Decor Art Design: Orice casă are o anumită personalitate, arhitectură , construită după bunul plac al fiecăruia dintre noi. Ca producători de elemente decorative de cea mai bună calitate producem elemente atât standardizate cât și personalizate după bunul vostru plac dar și venim cu sfaturi și soluții in funcție de arhitectura casei.

Isol Brick: este o inovație si cu o invenție foarte bine reușită si gândită pentru construcțiile din viitorul apropiat.

Casele pasive energetice sunt clădiri extrem de eficiente din punct de vedere energetic, concepute pentru a minimiza consumul de energie pentru încălzire și răcire. Acestea sunt construite cu un design și materiale care optimizează izolația termică și reduc pierderile de căldură sau căldură excesivă.

Caracteristicile unei case pasive energetice pot include izolație excelentă, ferestre eficiente din punct de vedere energetic, sisteme de ventilație cu recuperare a căldurii și o etanșare adecvată pentru a minimiza scurgerile de aer.

De obicei, casele pasive sunt proiectate să aibă un consum de energie cu cel puțin 75-90% mai mic decât cel al unei clădiri convenționale similare.

Nihe Install: Pompe de căldură NIBE

Instalatii premium pentru casă: sisteme de incălzire cu pompe de căldură Nibe, ventilatie centralizată de la Sabiana, incălzire prin pardoseală Henco, instalatii sanitare cu teavă multistrat Henco.

Fantech: Soluții profesionale de lipiri și sigilări cu diverse utilizări.

Lipire etanșă a membranelor, a foliilor anti-vapori pentru acoperiș, izolarea racordurilor împotriva vântului și ploii, reparare și izolare la acoperiș, luminatoare, jgheaburi și burlane cu benzile simplu și dublu-adezive, benzi și folii care asigură toate cele 3 nivele de etanșare pentru îmbunătățirea confortului în construcții. Fantech vă pune la dispoziție soluții adezive inteligente și complete pentru industria construcțiilor. Produse de calitate ce nu cunosc compromisuri, oferă rezistență în timp și soluții pentru o multitudine de probleme.

Locația evenimentului: Galeria Cinema One Laserplex din incinta Aushopping Expo Satu Mare, de pe drumul Careiului nr. 77-79.

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu: Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW), Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare, Primăria Satu Mare si Consiliul Judetean Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.