PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Radu Roca și-a depus candidatura pentru Primăria Satu Mare

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Radu Roca, și-a depus, vineri după-masa, 19 aprilie, documentele. El a precizat că prioritatea sa vor fi oamenii și le-a mulțumit sătmărenilor pentru susținere.

,,Astăzi, pentru mine, pentru partid, pentru colegii mei din partid, pentru conducerea partidului, este o zi specială. Îmi pun cei 20 de ani de experiență în administrația publică în slujba cetățenilor. Îmi depun candidatura la funcția de primar al municipiului Satu Mare. (…) Prioritatea mea și a echipei mele vor fi oamenii, cetățenii municipiului Satu Mare, indiferent de religie, etnie și apartenență politică. Mulțumesc sătmărenilor mei iubiți pentru susținere. Într-o perioadă foarte scurtă am reușit cu echipa să strângem foarte multe semnături. Astăzi am depus jumătate, respectiv 6.322 de semnături”, a declarat Radu Roca.

Tot vineri și-a depus documentele și Mircea Govor, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

Exit mobile version