Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO/VIDEO. Radu Roca și-a depus candidatura pentru Primăria Satu Mare

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Radu Roca, și-a depus, vineri după-masa, 19 aprilie, documentele. El a precizat că prioritatea sa vor fi oamenii și le-a mulțumit sătmărenilor pentru susținere.

,,Astăzi, pentru mine, pentru partid, pentru colegii mei din partid, pentru conducerea partidului, este o zi specială. Îmi pun cei 20 de ani de experiență în administrația publică în slujba cetățenilor. Îmi depun candidatura la funcția de primar al municipiului Satu Mare. (…) Prioritatea mea și a echipei mele vor fi oamenii, cetățenii municipiului Satu Mare, indiferent de religie, etnie și apartenență politică. Mulțumesc sătmărenilor mei iubiți pentru susținere. Într-o perioadă foarte scurtă am reușit cu echipa să strângem foarte multe semnături. Astăzi am depus jumătate, respectiv 6.322 de semnături”, a declarat Radu Roca.

Tot vineri și-a depus documentele și Mircea Govor, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

21 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Mult succes, Gabor!

  2. Dorel Coica Răspunde

    Succes Roca!

  3. Varu Răspunde

    Roca fi atent!!!Tu o să fii primar când o să zboare porcii pe care i-ai castrat tu când erai student Cheltuiți banii degeaba.Tot Gabor va fi primar.

  4. Mircea Govor ( groparul jud. SM) Răspunde

    Da așa pare că tot Gabor va fi primarul municipiului Satu Mare, și îi de bine.

  5. Altu Răspunde

    Cât timp alegerile sunt dintr-un singur tur și o maimuță dacă candidează din partea UDMR câștigă. PNL și PSD pt bunăstarea lor sacrifică câteva județe din Ardeal. Dacă ar fi alegeri din 2 tururi mai greu ar câștiga UDMR. Dar cum politica e o curva,acesta este rezultatul. Toți dar absolut toți din politică merită o mare m..e

    • Maimuta Răspunde

      Altule tu nu numai ca meriti, ai si primit azi cea mai mare m..e
      Si e de bine 🙂

      • John Wayne cu calu' Răspunde

        :))))))))

      • @ Răspunde

        Săracul nu pricepe că nu aia contează cine e primarul ci aia că ce face și dacă orașul merge spre bine sau nu. la el contează să fie de-al lui și nu mai este important că ce face. Lui i-a plăcut probabil de Coica pentru că nu exista riscul că trebuie și lucrat. Doar dat din clanță și repetat ca o placă stricată că #ungurii-sunt-de-vină-pentru-orice. @Altu, nu-i așa că ești prost de bubui???? Adică ungurii de ce nu votează un candidat rrrromân după tine când candidatul în cauză nu se adresează electoratul maghiar dar dacă votează candidatul lor atunci votează etnci? Păi tată tu ce faci boule? Nu găsiți din 40000 de cetățeni sătmăreni unul calificat român care să candideze la primărie??? Asta cum se cheamă la tine? No fă bine și fă ordine în ograda ta apoi comenta că ești mai prost decât permite Constituția.

        • Sâcă Răspunde

          @, @ Maimuță sau ce ești…. N-am nimic cu tine ….sincer !! Doar citesc din comentariul tău …adresat doar tu știi cui….. sigur Altuia Citez . Păi tată ..tu ce faci boule ?? De aici reiese că se adresează ..Vițelul …Boului. …scris cu literă mare…după personaje..

          • @

            Ați asistat la momentul artistic când comentariul meu a mers drept la țintă. Măcar acum știe toată lumea că Altu=Sâcă. Notați undeva. Și vezi că ce ai zis nu scrie în comentariul meu anterior. Deci ai probleme serioase și la capitolul citit. Că la capitolul înțeles text se știa că ești repetent. În continuare stă în picioare recomandarea mea expresă ca în loc să tot cauți nod în papură la celălalt mai bine pune osul la treabă și caută un candidat acceptabil. Că văd că 8 ani nu ți-au ajuns. Caută în DEx cuvântul penibil. No aia ești tu, dr.penibil.

  6. Satmarean Răspunde

    Cine pierde alegerile isi da demisia ?

    • Altu Răspunde

      @satmarean,ce glumă bună. Ăștia nu au caracter. Mai știi povestea, PSD vinde Ardealul ungurilor, fără alianță cu ei,etc. Foamea de avere nu are caracter. Valabil pt toți,inclusiv UDMR.

    • Beny Kira Răspunde

      🤣🤣🤣

  7. c-block Răspunde

    Pentru cei care sunt contrariați doar atât le zic că dacă ești politician abil și știi că va trebui să negociezi atunci la momentul negocierii trebuie să știi ce ai și ce poți pune pe masă. Atât. În rest numai aduceți-vă aminte cât bine a adus urbei cele două mișcări prin care urbea a avut primar ales printr-un fel de coaliția locală. Prima dată Sanfira apoi Coica. Așa că eu nu aș face așa tărăboi că ambii au fost de toată jena. Ăsta actual mai face și ceva, asta trebuie recunoscut. Ce l-a împiedicat pe Coica să facă la fel? Avea majoritate absolută și putea trece orice prin consiliu. Voi știți că la predarea mandatului a lăsat primăria vraiște și fără programe pregătite? Asta ca să nu spun că atât de țăran a fost că nici nu a predat biroul de primar. E comportament de țăran necioplit, degeaba este el doctor. Că a refuzat de rușine și mandatul de consilier. Probabil e prea mic pentru el.

  8. Varu Răspunde

    Coica a ciordit pentru el

  9. Varu Răspunde

    Pe papagalul de Govor la scos din căcat justiția română din Satu Mare, atâta i-au frecato până i s-au prescris păcatele

  10. Cristian Sasu Răspunde

    Succes!

  11. AUR Răspunde

    Aceleași fete triste de vreo 30 de ani încoace. Nu a-ți făcut nimic pentru sătmăreni, pt oameni, decât pt voi și familiile voastre. Nu va mai votează nimeni, stați liniștiți.

  12. 🍻 Răspunde

    Udmr o să câștige pentru că Govor și-a urmărit câștigul personal și de data aceasta, contracte ARL, Strabag, etc…trebuie să factureze nord vest grup încă 4 ani. Cel mai bun primar a fost Horea Anderco, acum se votează strict etnic. Mergeți în birourile primăriei, pline de incompetenți leneși care nu fac altceva decât să-și comande haine on-line toată ziua. Niciunul vreodată nu-și asumă nimic, pentru că habar n-au ce trebuie să facă. La Roca în spate nu vedeți decât o altă ceată de oportuniști cufundați în mediocritate. Vreo 2-3 care cât de cât poți spune că au o fărâmă de caracter.

  13. Neamtu Răspunde

    Din pacate.. toate scenariile pentru minoritatea principală din Satu Mare de a mai căpăta un mandat , de anul acesta se vor finaliza.. în așteptare , peste 4 ani .
    La câți bani a tocat administratia aceasta in 8 ani , trebuia să fi terminat de mult proiectele , încă în derulare .
    Sorry ms. Gabor !

  14. Neamtu Răspunde

    Din pacate.. toate scenariile pentru minoritatea principală din Satu Mare de a mai căpăta un mandat , de anul acesta se vor finaliza.. în așteptare , peste 4 ani .
    La câți bani a tocat administratia aceasta in 8 ani , trebuia să fi terminat de mult proiectele , încă în derulare . Apoi , ce competențe și scuze pot să aibe pe banii nostrii ?
    Sorry ms. Beton Gabor ! Adio si la gara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.