Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

FOTO&VIDEO. Mircea Govor și-a depus candidatura pentru șefia Consiliului Județean Satu Mare!

Mircea Govor s-a înscris, oficial, în cursa pentru șefia Consiliului Județean Satu Mare. El și-a depus, astăzi, candidatura la Biroul Electoral Județean.

Mircea Govor este candidatul Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Govor a anunțat că a strâns peste 20.000 de semnături, mai exact 20.963 de semnături.

„Vreau să le mulțumesc dragilor noștri sătmăreni pentru că mi-au făcut o surpriză deosebită. Timp de 3 săptămâni, am adunat peste 60.000 de semnături, ceea ce este un record absolut. Numai eu, azi, am depus 20.963 de semnături. Le mulțumesc tuturor pentru efortul pe care l-au făcut. Am o echipă minunată! Întotdeauna am spus că noi PSD-ul suntem forța cea mai puternică din județ. Suntem oameni disciplinați, oameni dedicați și oameni pregătiți”, a declarat Mircea Govor.

De asemenea, tot în cursul zilei de astăzi își va depune documentele și Radu Roca, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare.

12 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Până există SRI in România,Govoras nu va avea niciodată o funcție publică, așa că nu ne mai încurca.

  2. Feri Poker Răspunde

    Foarte sugestiv degetul acela arătat către cineva.În urmă cu ceva ani,când își plimba papornița între DNA și arestul poliției a spus:” i’ll be back ” !Acum spune: ”i’m back”!

  3. radical2 Răspunde

    Ma uit pe pozele astea si ma minunez cum in 2024 lumea accepta sa fie condusi de astfel de idioti. Unu mai prost ca celalalt. Ce draq ii recomanda pe astia? Doar mie mi se pare ca majoritatea indivizilor din poza nu se pricep la nimic, si se gandesc doar la cum sa mai fraiereasca lumea? Cam asta au si facut toata viata lor… Fiecare in felul lui.

  4. Vasy Răspunde

    Avelo bahtalo!

  5. Radisson Răspunde

    Dilema noastra daca bibliorafturile UDMR-lui erau verzi, la PSD rosu, oare la PNL ?
    va fi galben sau portocaliu ?

  6. Beny Kira Răspunde

    Multă baftă lui Pataki Csaba!

  7. Vizionaru Răspunde

    Crăcănel față cu reacțiunea! 🖕🖕🖕🍖🦴

  8. adi cozma Răspunde

    Am îmbulinat-o! Ăsta mă bate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.