Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

PODCAST PORTALSM. Primarul Kereskenyi Gabor, despre Alianţa PSD-PNL şi lucrările din oraş

PODCAST PORTALSM. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, este primul invitat în platoul noului podcast 3.0 de la PortalSM. În cadrul interviului, el a răspuns unor întrebări cu privire la unele lucrări din oraş:

– Când se deschide pasarela peste Someş

– Când se finalizează podul de la ştrand.

– De ce au intrat autobuzele în Centrul Vechi

– Cum vede Alianţa PSD-PNL de la Satu Mare

Cu ce proiecte vine în noua campanie.

Puteţi urmări mai jos podcastul:

 

10 comentarii

  1. Beny .... Răspunde

    Succes, cel mai bun sa invinga!

    • Vasy Răspunde

      Da logic ca “cel mai bun invinge”… sau da… aici suntem in politica, nu trebuie sa fi cel mai bun ci poti sa fi cel mai mare lingau si sa invingi.

  2. Mircea Marghitas Răspunde

    Succes!

    • c-block Răspunde

      Mă, tu știi că ești o figură? La Govor urezi succes, la Cozma la fel, la Kereskenyi tot așa. Cred că urmează ceilalți pe rând. la final tu ești băiat bun indiferent cine câștigă? Cum se cheamă asta la tine, nu oportunism?

  3. s.m. Răspunde

    Faceti podul Braila 2, in mijlocul cartierului, Bravo! Va rog sa montati si o statie de masurare a calitatii aerului pe Bld Independentei si sa vedem cum se schimba calitatea aerului in cartier, dupa finalizarea podului. In micro 17 multe stradute sunt varza cu beton deteriorat. Str Jubileului care este cu o singura banda de circulatie si este ultima str din Micro 17 care va fi suprasolicitat. Ori mergi catre Jubileului, ori catre Lucian Blaga. Piste de biciclete cu stalpuri si copaci in mijlocul pistei. Mai bine nu le faceti va rog. Puneti viata biciclistilor in pericol. Vezi si accidentul de pe Botizului pe pista de biciclisti care este pe trotuar cu stalpisori si copaci.

    • Vasy Răspunde

      Oare se poate face ceva ca sa fie multumita toata lumea? Nu-i cum! Pana si strazile din centru cand au reparat a fost problema ca de ce numai in centru sau ca nu-i calitate! Cand au facut la periferie, alta problema ca de ce acolo unde nu umbla nimeni… si uite asa tot asa, vesnic nemultumiti.

      • @Vasy Răspunde

        @Vasy, problema va fi la coborâre de pe pod că eu nu văd cum va face față intersecția din Soareului la traficul crescut care urcă și coboară de pe podul nou. Va fi dezastru acolo unde începe B-dul Independenței. Pe puțin va trebui un semafor acolo și dacă tot timpul va opri semaforul circulația de pe pod iar am dat o palmă la kkt. Pentru că din păcate și acum sunt prea multe accidente cu șoferi care nu acordă prioritate pietonilor. Inclusiv acolo sunt frecvente. Iar referitor la străzile din centru adu-ți aminte că anul trecut s-a asfaltat str. decebal ca acum să vină Apaserv să vadă pe unde are rețeaua concret că se începe parcarea aia etajată. Nu trebuiau corelate, nu trebuiau făcute deodată? Că vezi tu tot așa și pe Uzinei s-a asfaltat anul trecut și s-a amenajat parcări dar absolut nimeni nu s-a atins de vechile rețele edilitare vechi de 40-50 de ani! Și atunci ce am făvut? Spargem iar de dragul poveștii că stânga nu știe ce face dreapta?

  4. Calin ... Răspunde

    Succes!

  5. Varu Răspunde

    Cu șoferii din Satu Mare ne putem aștepta la orice, dacă plouă un pic se blochează orașul, ăstea sunt șoferi de vreme bună și de weekend.

  6. dana Răspunde

    SUCCES KERESKENYI GABOR ! CEL MAI GOSPODAR PRIMAR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.