Ultima actualizare: azi, 18:35

Naţionale

Praful saharian, vizibil și în Satu Mare! ANM: „Depunerile vor fi observat începând cu noaptea de luni”

Particulele de praf saharian ajunse în România la sfârşitul lunii martie se vor menţine în aer și în primele două zile ale lunii aprilie, anunță ANM.

În județul Satu Mare, se poate observa cu ochiul liber praful saharian. În imaginile realizate, astăzi, de jurnaliștii PortalSM se observă praful saharian în zona Țării Oașului.

Meteorologii precizează că începând cu noaptea de luni spre marţi, în unele zone unde va ploua, se vor observa depuneri de praf.

„La finalul lunii martie circulaţia predominant sud-vestică a favorizat pătrunderea unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană deasupra României. În perioada 1 aprilie ora 10 – 2 aprilie ora 22 se vor menţine particule de praf deasupra teritoriului României”, anunţă, luni Administraţia Naţională de Meteorologie. 

Instituţia precizează că „depuneri de praf vor fi observate începând cu noaptea de luni spre marţi, în vest, nord şi centru, unde sunt prognozate ploi”.

 

3 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Frontieriștii în alertă! Praful nu area viză Scheggem! Și cine știe ce mai conține acel praf că de o vreme toate porcăriile se amestecă în ele și se vând la colț de stradă! Pfoai tată ce problemă! 🤔😮😉😲 No, mâine pot să duc mașina iar la spălat.

    • H&R Răspunde

      Cred ca a fost trimis de Putin, 100%. Cine nu crede e putinist rau! :)))

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Mda. S-au înțeles mercenarii ruși cu Boko Haram și ne-au trimis par avion suprize-surprize.😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.