Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Rochii cu adidași Nike: cum să obții combinația perfectă

Sandalele și pantofii stiletto nu sunt singura modalitate de a-ți asorta rochiile de vară. Casual, contemporan și cool fără efort, adidașii Nike și rochiile sunt noul duo de vis. Nici nu îți vei mai aminti ultima dată când picioarele tale au arătat și s-au simțit atât de bine!

De la rochii midi care pot fi purtate primăvara și vara și rochii jucăușe cu volane până la cele mai recente tendințe, iată 6 combinații pentru a arăta cool.

Cele mai bune rochii de purtat cu adidași Nike

Oferind o notă sportivă ținutelor tale preferate, combo-ul de rochii și adidași Nike este aici pentru a-ți crea outfitul smart casual pe care ți-l dorești. În timp ce asocierea adidașilor cu pantalonii de jogging și hanoracele a devenit un look emblematic, purtarea rochiilor cu pantofii sport poate fi o provocare.

Din fericire, acest articol îți va arăta cât de simplu poate fi. Fie că intenționezi să-ți petreci toată vara într-o rochie lejeră sau că abia aștepți să arăți bine chiar și la un grătar cu prietenii, iată o listă cu 6 modele de rochii bune de purtat cu adidași Nike.

#1. Look-uri emblematice pentru începutul primăverii: rochii midi și pantofi sport

De la siluete lejere până la modele cu nasturi și volane, rochiile midi sunt un element de bază la modă. Ca look de zi cu zi, este important să te simți încrezător în rochia midi. Din fericire, a purta o rochie midi cu pantofi sport este mai ușor decât ai crede. Pentru o ieșire la cafea și plimbări într-o seară de vară, combină rochia midi cu pantofi sport cu talpă joasă. Oferind o actualizare modernă acestei piese revenite la modă, pantofii de sport cu talpa plată te vor ajuta, de asemenea, să poți introduce rochia midi și în planurile de seară. Pentru a completa look-ul, accesorizează cu o geantă tip poștaș și ochelari de soare cat-eye.

#2. Un look ușor și vaporos: rochii maxi și pantofi sport

Nu te saturi de rochiile maxi când soarele începe să strălucească. Cu tivul lor fluid și vibrațiile de plajă, a înțelege cum să porți o rochie lungă cu pantofi sport poate fi complicat la început – mai ales dacă trăiești în sandale în timpul lunilor de vară. Trucul pentru a purta rochii maxi cu adidași este să stilezi trendul cu încredere. În acest sezon, fă echipă cu pantofi de sport cu talpă groasă și cardigane din tricot. Pentru o îmbrăcăminte de vară strălucitoare și plină de aer, alege pantofi sport cu modele albe clare.

#3. Fii jucăușă: rochii cu volane și pantofi sport

De la stiluri color-pop și imprimeuri disty până la detalii supradimensionate pentru guler, rochiile cu volan sunt perfecte pentru a adăuga puțină distracție în garderoba ta. Când vine vorba de alegerea pantofilor potriviți, alege pantofi sport – pentru că îți place contrastul! Volanele sunt atât elegante, cât și casual. Cât despre alegerea încălțămintei potrivite cu astfel de rochii, te poți asorta cu adidașii pentru bărbați ai partenerului tău.

#4. Combinații fresh: rochii scurte și pantofi sport

Rochiile scurte au revenit în trend și sigur abia aștepți să creezi cele mai îndrăznețe look-uri. Indiferent dacă alegi o rochie clasică, o rochie tricou relaxată sau un design cu mai multe straturi, păstrează un aspect fresh pentru vară cu pantofi de sport din pânză. Elegante și confortabile, rochiile scurte și pantofii sport este o combinație de sezon nou pe care o vei purta în mod repetat. Combină cu pantofi în tonuri pastelate și imprimeuri îndrăznețe pentru a găsi combo-ul tău preferat.

#5. Gata de picnic: rochii tip bluză și adidași

Dacă plănuiești cât mai multe picnicuri, grătare și întâlniri în aer liber câte poate suporta agenda ta, vei avea nevoie de o ținută potrivită pentru socializarea în aer liber. Aici intră în joc rochiile tip bluză și adidașii. Datorită formei lor plutitoare, rochiile bluze sunt o alegere perfectă pentru picnic, care te va scoate de pe canapea și te va face să arăți bine la soare. Ieși la cină în aer liber? O pereche de pantofi sport cu șireturi asigură o ținută corespunzătoare!

#6. Pregătită pentru lucru: rochii tip cămașă și pantofi sport

Stăpânirea codurilor vestimentare smart-casual poate fi dificilă chiar atunci când ai cea mai mare nevoie. Dacă ai lucrat de acasă în același hanorac moale în ultimii ani, găsirea unei ținute adecvate pentru birou poate fi o sarcină destul de mare. Iată câteva vești bune: nu este nevoie să-ți sacrifici pantofii comozi pentru a arăta gata de lucru. Tot ce ai nevoie pentru a-ți încălța pantofii sport la birou este o rochie simplă tip cămașă. Pentru o alegere inteligentă și elegantă, gândește-te la pantofi sport negri simpli și la modele slip-on. Termină cu un blazer supradimensionat pentru a arăta și a te simți în cea mai bună formă, indiferent dacă ai băut cafeaua de dimineață sau nu!

9 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Acest articol indica altceva, si anume cat de varza e cel care l-as scris, cel putin introducerea. Incaltamintea Adidas este nemteasca , Nike americana iar voi ati reusit fuziunea ( la rece)! Felicitari! 😂

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Urmează ceva articol în care vei afla că ce șic mai poate fi să dai la o parte bălegarul din coteț în pantofi cu toc și geantă Gucci? Cât de convenabil este că articolele astea nu se semnează, nu???? 😲🤮 Sunteți de toată jena.

      • @ Răspunde

        Atâta timp cât la pantofi de sport i se zâc ”adidași” (gen adidași puma/naik) să lăsăm moda dracului.

  2. H&R Răspunde

    Suntem cativa aici care ne mai amintim de Guszti, de Bolond Guszti. Care era imbracat cum sunt multi acum. Guszti al nostru tot striga: Ez a divat fiatalok! (Asta-i moda tinerilor) .Asta acum in jur de 40 de ani. Tot imi vine aminte slogenul lui Guszti bacsi, cum era imbracat, si tot trag un paralel. Poate nu era nebun omul? Poate s-a nascut mai devreme cu zeci de ani? Sa decida fiecare.

    • comentator Răspunde

      Ba era nebum. Dar el măcar era un csendes bolond, elegant și se comporta impecabil. Diferența dintre el și nefericiții ăștia actuali de acum că el a avut și educație. Doar că viața a fost mult prea dură cu el. Ar merita o carte că ai ce scrie despre viața lui. Și nu înțeleg cum de nu se găsesc poze cu el ca să fie publicate. 🤔☹ Redacția ar putea săpa că au acces mai ușor la multe materiale. În ziarele locale nu cred că a apărut că nu era conform cu trendurl oficial al partidului vestimentația sa și nici origini “sănătoase” cum se spunea pe atunci nu avea. Deci căutați după Sarkadi Gusztav că mulți ar fi interesați de subiect. Sincer zic asta.

      • @ Răspunde

        Una din probleme este ca turma este manipulata de mass media si internet.
        Ar fi cazul sa nu ridicam in slavi prostia

        • comentator Răspunde

          Hai că Guszti era haios și era și un domn desăvârșit. Nu era prost. A înnebunit din cauza comuniștilor că le-au luat tot. Familia a fost și deportată. Că și frate-său a fost afectat, el chiar mai mult. Sătmărenii cunosc povestea cu prânzul de duminică numită și Sarkadi ebéd. Că dacă nu era supă de pui cu tăieței și sarmale la prânz duminica tot vasul zbura așa cum era prin geam. Nu judeca pe alții că nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Nu e vina lor ce au pățit. Din reacția ta înțeleg că ești ceva sosit mai recent și nu cunoști personajul. Așa că te rog abține-te mai bine.

          • @

            Cu d-nul Sarkadi nu am nimic, ba din contra tot respectul fata de el si fata de ce a lasat in memoria orasului.
            Nu la el m-am referit cu cele spuse.
            La vremurile de azi cu toti influenceri si dictatorii de moda fac referire, si tot ce inseamna azi cultura modei.

          • comentator

            Atunci îm cer scuze și îmi retrag cele afirmate. 👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.