Ultima actualizare: azi, 22:27

Locale

Satu Mare: Minoră (12 ani), violată de un individ de 21 de ani! Părinții fetei erau de acord cu tot

O minoră, în vârstă de 12 ani, din județul Satu Mare, s-a îndrăgostit de un băiat, în vârstă de 21 de ani, pe care l-a cunoscut pe internet și cu care a început o relație. Pentru a nu o supăra pe fiica lor, părinții ei au fost de acord ca băiatul să se mute la ei acasă.

Ulterior, atât tatăl și mama, cât și fiul lor, i-a surprins pe cei doi în timp ce întrețineau relații sexuale, însă „povestea de dragoste” a mers mai departe.

După doi ani de relație, s-a aflat despre cei doi, iar organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu cu privire la această situație.

Astfel, s-a descoprit că tânărul este recidivist și înscris în Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor.

El a fost invitat la sediul Postului de Poliţie Comunal Supur pentru a da explicații cu privire la relația pe care o are cu iubita minoră, ocazie cu care acesta a declarat că din luna iulie 2022 a început o relație cu aceasta, ea având la acea dată 12 ani, relație cu care părinții minorei au fost de acord. Astfel că de la acel moment el locuieşte împreună minora la locuința acesteia. Acesta a mai precizat că de atunci a început să întrețină relații sexuale cu minora, el fiind prima persoană cu care minora a întreţinut relaţii sexuale, și că toate actele sexuale au fost cu acordul minorei.

Tânărul a mai menționat că s-au despărţit din cauza părinților ei, deşi între ei există încă sentimente.

Ulterior, a fost audiată și minora, în vârstă de 14 ani acum. Ea a spus că l-a cunoscut pe băiat prin intermediul rețelelor de socializare. După circa două luni de la momentul la care s-au cunoscut s-au hotărât să se mute împreună la locuința ei, iar părinții ei au fost de acord cu asta. Ea a declarat că au mai fost situații când părinții ei, dar și fratele, au surprins-o întreținând relații cu iubitul ei.

La rândul lui, tatăl fetei a fost audiat și a spus că, inițial, nu a fost de acord cu relaţia lor din cauza diferenței de vârstă prea mare dintre ei. Cu toate acestea, pentru a-i face pe plac fiicei sale, i-a permis tânărului să se mute în casa lor. El a spus că a surprins-o pe fiica lui întreținând relații sexuale cu iubitul ei și că i-a mustrat pe amândoi, precizând că nu este de acord cu acest lucru. El a spus că a răbdat relația lor până la începutul lunii februarie, când i-a spus tânărului să plece din casa lor deoarece obişnuia să consume băuturi alcoolice şi provoca scandaluri.

Și mama tinere a fost audiată, iar ea le-e povestit judecătorilor că fiica ei a vrut să se mute cu tânărul pe care l-a cunoscut pe internet. De teamă că fata va pleca de acasă, mama a spus că este de acord ca individul să se mute în casa lor, considerând că așa este mai sigur pentru ea. În weekenduri, însă fata pleca la băiat acasă, întorcându-se doar lunea înapoi. Ea a declarat că i-a surprins pe cei doi întreținând relații sexuale de mai multe ori, însă știa de acest fapt fiindcă fiica ei i-a povestit că și-a început viața sexuală, iar ea a fost de acord.

La începutul acestui an, mama fetei i-a spus băiatului că nu mai are ce căuta la ei acasă, iar fiicei i-a interzis să se mai întâlnească cu el.

Individul a fost trimis în judecată, în această săptămână, pentru pentru săvârșirea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor, urmând să își afle pedeapsa.

5 comentarii

 1. Vasy Răspunde

  Ce viol hei cand masa si tatasau au fost de acord? Ce lege exista ca te judeca cu diferenta de varsta chiar daca relatia e consimtita, dic hei! La cei de o anumita etnie, e o practica “normala” la 12-13-14 ani sa fi mama… asa ca legea asta cu diferenta de varsta cam scartie la noi in Romanistan. Avelo bahtalo mo

  • Sebastian Bone Răspunde

   Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

   (2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârşită asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

 2. Sebastian Bone Răspunde

  Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

  (2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârşită asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

  • romanistan Răspunde

   Lasă tu legile omule, că realitatea te contrazice. Numai du-te la secția de nou născuți de la spital și te lămurești în două secunde. Este un fenomen care persistă de multă vreme și nu pricep de ce nu se intervine la problemă ci doar la rezultat. Uite și accidentul nefericit de ieri de la Ciuperceni. Fetița de 3 ani săraca a decedat în accidentul rutier dar ca să vezi mama are 20 de ani. Hai să facem un calcul atunci. Adică conceperea a fost la 16 ani????? Și mai urmărește cazurile astea și vei vedea că autoritățile în loc să intervină mai degrabă dau din umeri. Că ce zice legea e o treabă dar ce se întâmplă e total altceva. Atenție, nu ma zis că sunt de acord, chiar din contră. Mă dezgustă. Pentru că vezi tu fetele astea tinere provenite din medii sociale vai de mama lor clar că nici școala nu au terminta, clar că nu au unde lucra deci atunci se pune problema așa. Îi lăsăm să se multiplice dar știm că nici minimul de subzitență nu și-l poat asigura? Și atunci ce am făcut cu tot cu legea asta minunată a ta??? Ia spune.

   • George Răspunde

    Ăsta este adevărul cum scria în comentariu :Romanistan
    autoritățile TREBUIE să intervină să NU se întînple asemenea evenimente NU să se grăbească a pedepsi ci mai degrabă PREVENȚIA trebuie pusă pe primul loc
    În ceea ce privește accidentul de la CIUPERCENI ….ia uitațivă ce vă scrie pe cartea de identitate….
    ROMANIA cu asta veți înțelege TOT
    am putea avea și noi UN MEDIC PE O MOTOCIGLETĂ DE PUTERE care în asenea situații ajunge PRIMUL la intervenție si poate salva vieți
    Căci salvarea pînă ce se tîrăste la fața locului rezultă victime dar o motocigltă este mult mai rapidă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.