Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Tragedie la Spitalul Vechi din Satu Mare: Un pacient a căzut de la etaj și a decedat

O tragedie a avut loc azi-noapte la Spitalul Vechi din municipiul Satu Mare, unde un pacient a căzut de la etajul clădirii, pierzându-și viața în urma impactului puternic. Incidentul a avut loc în cursul nopții trecute, iar echipajele de urgență au fost imediat alertate și au intervenit la fața locului.

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața pacientului, impactul căderii fiind fatal.

În acest moment, se efectuează o anchetă amănunțită pentru a clarifica circumstanțele care au condus la această tragedie.

„Conducerea SJUSM a inițiat de urgență o anchetă internă care este în curs de derulare, urmând ca imediat după finalizarea acesteia să comunice presei concluziile”, a declarat Rodica Lohan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, pentru PortalSM.

Incidentul a generat un val de șoc, iar autoritățile competente au demarat o investigație în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul tragic.

 

4 comentarii

  1. hakkate Răspunde

    Acum vreo 10 ani am ajuns să fiu și eu internat la etajul 2 tot în acest spital. Colegul meu de salon era mult mai tânăr și un caz destul de complicat pentru că și-a neglijat sănătatea. Când a aflat că trebuie să stea internat săptămâni bune până se echilibrează și poate se poate descurca singur a vrut să plece acasă pe geam tot așa noaptea. Dacă nu-l trăgeam înapoi și nu-i trăgeam o palmă să termine cu prostiile acum vorbeam despre el tot la timpul trecut. Pentru că noaptea nimeni nu prea îi verifică, eventual pe cei care trebuie monitorizați permanent. Cine știe ce diagnostic avea și cel din știre. Nu știi niciodată cum reacționează bolnavul. Aer condiționat și geamuri blocate la etaj, asta e soluția. În nici un caz bolnavul să nu poate deschide așa ușor geamul.

  2. Varu Răspunde

    A căzut?sau sa aruncat.

  3. H&R Răspunde

    Mana lui Putin ajunge pana in Satu Mare.

  4. ... Răspunde

    Să i-o sugi lui putin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.