Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Un sătmărean a ”curățat” un șantier din Franța. A furat materiale de peste 60.000 de euro

Un sătmărean a ”curățat” un șantier din Franța. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, originar din localitatea Bârsău de Sus, a furat materiale de construcție de peste 60.000 de euro.

Ce spune poliția:

,,La data de 10 aprilie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați de către un bărbat de 44 de ani, din județul Maramureș, administrator al unei societăți comerciale cu sediul în Franța, despre faptul că un angajat de-ai săi i-ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoana bănuită, un bărbat de 35 de ani, din Bârsău de Sus, i-ar fi sustras acestuia mai multe materiale de construcție de pe un șantier în lucru, din Franța, rezultând un prejudiciu de aproximativ 65.000 de euro. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”.


Sursa: IPJ Satu Mare

10 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Și când îi întrebi acasă ce fac afară îți răspund că lucrează în construcții, nu-i așa? Bravo măi, mai faceți din astea ca să tot ne verifice iar și iar cum tranzităm Europa că pe unii le mănâncă degetele! Mama voastră de …… idioți.

  2. lupasculiliana Răspunde

    Se poate mandri dragi opincari ….Schengenul vostru de idioti ce sunteti !!!

  3. Vasy Răspunde

    Apoi si hotu’ ala fura tot de la roman, macar de era patriot si fura pe francez… amu’ ata ete, ete cum ete!

  4. comentator Răspunde

    “…un angajat de-ai săi…” 😮😮😮
    Totuși sunt curios cel care a dat drumul ca și bun la articol ce notă avea la limba română în clasele primare?????? Puțin mai mare atenție măi! Sau dacă e vorba de diasporezi spuneți și voi că vă permiteți să vorbiți în romfranceză în cazul de față????? 😮😮😮 Sunteți de toată jena, măi oameni buni.

      • comentator Răspunde

        Stimabile de la redacție. Eu zic că ar fi cazul să recitești ce ai postat din biblia ta sfântă citată de la diji că din ce se pare nu ți-a reușit din prima. Dacă mă apuc să postez toate greșelile în exprimare făcute de porcarseme o să am o colecție frumoasă. Asta doar după o zi-două.

        • Galatasarai Răspunde

          Nu scăpa subiectul…. Sau ți rușine de neamul tău cleptoman . O nație de hoți .

          • comentator

            Așa cum am precizat la comentariile ele anterioare sunt maghiar. E dureros când un maghiar îți atrage atenția că ai ceva probleme cu propria ta limbă maternă și te mai vrei și ziarist, formator de opinie, nu? Diferența este că eu am mare grijă să mă exprim cât mai corect ca să nu sară careva pe capul meu că nici imba română nu am reușit să învăț cum trebuie. Vreau să-ți spun că vorbesc infinit mai bine decât majoritatea românilor. Nu eu am zis asta și alții cu care m-am intersectat în viață. Simțeau ei ceva că ceva e puțin altfel dar nici accent ardelenesc nu am. Iarăși nu em am zis ci alții au remarcat. E chestie de voință. Dar dacă tu îți iei la bășcălie așa nesilit de nimeni propria ta limbă maternă apoi nu te aștepta ca alții să ți-o respecte, bine? Eu așa zic. Eu din respect pentru mine fac asta, nu de altceva. Încercați și voi.

  5. H&R Răspunde

    A picat de pe camion frate! Sau s-a completat. Dar niciodata furat.

  6. Gheorghe Răspunde

    Ce va mai doare pe unii in anus de ce a facut romanu din barsau in franta??….da faptul ca fiecare fura de unde munceste,dar faptul ca zilnic statul fura de la noi sau de pe unde apuca nu va deranjeaza?Dar faptul ca 90% din smecheri(patroni)va tin cu salariul minim pe economie ca sa poata sa huzureasca ei pe spatele vostru si sa mearga anual in 5-6 vacante in lume,nu va deranjeaza.Sariti in sus de cooor ca nemernicu si-a insusit bunuri de la alt nemernic(patron)care-i dator vandut cu salariul pe luni de zile.A furat pentru ca si el impreuna cu alti romanasi au fost furati la randul lor de un smecher roman(patron)care-si exloateaza semeneii si se imbogateste furand de la altii.
    Fiecare minte,fura si inseala pe cine apuca.Ce-i nou in asta.In toata lumea se practica,,de cand lumea si pamantul” si se va practica todeauna,in toate activitatile unde omul pune degetul.Fiecare natiune are specimene de genul asta indiferent ca este din Europa,Asia,America sau aiurea.In lumea larga cei mai suspusi oameni sunt chiar…hotii!Nu credeti?Ia uitati-va la capetele lumii acesteia,sefi de state,de guverne,politicieni,afaceristi,patroni si tot ce inseamna ,,spuma”lumii sunt banuiti si cercetati ca fiind hoti,criminali,incepatori de razboaie,etc,etc.Voi va legati de unu care o vrut sa-si recupereze pierderile de la alt hot….Faceti pauza .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.