Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

VIDEO. Adrian Cozma: Posibil să nu depunem candidat la Primăria Satu Mare

Preşedintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, declarat în această seară că este posibil ca PNL să nu depună candidat la Primăria Satu Mare dacă vor considera că nu are şanse de câștig, tocmai pentru a nu diviza electoratul.

„Posibil să depunem un candiat la Primăria municipiului Satu Mare, dar vom cântări acest aspect pentru că dacă vom considera că nu există o şansă reală din partea Alianţei, posibil să nu depunem candidat la Primăria municipiului Satu Mare tocmai pentru a nu fi în contradicţie cu ceea ce credem, şi anume că nu vrem divizarea votului. Vom purta discuţii cu celelalte formaţiuni şi vom identifica un candidat dintre cei care deja s-au anunţat, sau vom lansa noi un candidat”, a declarat Cozma.

El a spus că se discută în continuare cu USR.

“În continuare discutăm cu cei de la USR, problema este că au o decizie la nivel naţional că nu fac alte alianţe decât alianţele din interior cu PMP şi Forţa Dreptei, dar în cele trei săptămâni până când se depun candidaturile îi aşteptăm alături de noi şi eu sper să realizăm această alianţă pentru că este dorită şi aşteptată de către sătmăreni”, a mai spus Cozma.

În cadrul conferinţei, Adrian Cozma a anunţat constituirea Alianţei pentru Satu Mare, alături de Pro România şi PNŢ-MM.

 

33 comentarii

  1. Dumitru Răspunde

    PNL are un candidat foarte bun pentru Primarie: Victor Cernea!

  2. Mircea Govor ( groparul jud. SM) Răspunde

    Mai bine așa de cât să te faci de râs. Lăsați pe Govor hoțul mafiotul Manelistul sa se facă de rușine.

  3. SupoziThor Răspunde

    Cosma, demisia!
    Ai distrus PNL Satu Mare!

    Marș la Băsescu securistul să-i sufli-n … taragot!

  4. Vasy Răspunde

    Cat se sacrifica partidul asta pentru noi poooolimea, uite si acuma nu vor sa divizeze electoratul, vai cat efort si curaj sa nu participe pentru binele nostru, tot ceea ce face e pentru noi poooolimea si noi nu-l apreciem, da frumos ii ma? Nerecunoscatorilor!

  5. Ovidiu Răspunde

    Este o greseala imensa ca PNL sa nu-si desemneze um candidat la Primaria Satu Mare. Cum va cere domnul presedinte electoratului liberal sa voteze lista PNL, dar la Primaria Saru Mare sa il voteze pe Radu Panait? PNL are candidati capabili, de exemplu Victor Cernea, un tanar foarte ambitios. Domnul Cozma repeta greselile facute in ultimul an cand s-a izolat in partid si pe scena politica din Satu Mare, cand a preferat sa ii izoleze pe promarii PNL performanti si s-a inconjurat doar de personaje cu care isi bea zilnic cafeaua intr-o locatie de langa Teatrul de Nord. Il sustin pe Victor Cernea!

    • Radu Tudor Răspunde

      @Ovidu Pute comentariul tau, ori esti si tu in aceeasi oala cu SupoziThorul bagsama

      • c-block Răspunde

        E doar un troll. S-au activat deja. Și ca un troll veritabil postează contracost ca un adevărat mercenar. Trebuie ignorați. Cu vremea cum se aproprie alegerile vor fi și mai mulți. Eu abia aștept campanie că nu-mi dau seama cum poți face campanie paralelă pentru locale cu cele europarlamentare. Plus că la locale nu-i așa votez unde ai domiciliul pe când la europarlamentare poți vota oiunde. probabil se va juca puternic pe acest aspect ca să se ai umfle cifrele. Nu ar fi prima dată la noi. Doar sper ca cei care vor face asta să facă pușcărie.

  6. Ter cica Răspunde

    În SM ar trebui 1 singur partid, udemereul, celelalte partide desființate, romanii să aibă 1 candidat independent. Poate govorii, cozmoii, … n-ar avea acces la ciolaneala. Situația actuala dă câștig lu gabor și ciobi. Nu înțeleg ce se mai agita govorul și cozmoiu de gratis, ne fac de rahat și ungurii mustacesc.

  7. Dacbulibas Răspunde

    Galeria Olimpiei il sustine pe Victor Cernea! A fost mereu alaturi de noi!

  8. Plosnita Răspunde

    Mai cozma…zi de zi cum trece tu tot mai mic si nesemnificativ devii.
    Esti la bucale deputat, realizezi acolo venituri legale de 2-3 mai mult cat ai lua – legal ca presedinte CJ. Si acolo dormi linistit in turma, nu tre sa ai performante individuale….si tot nu e bine?
    E rusinos ca pe un portal romanesc sa nu primesti macar 1 (unu/ egy) apreciere pozitiva.
    In locul tau daca ai avea coloana asi face ca celalalt superstar goroescu sau cum pla mea se numeste si asi disparea din public.
    Gandeste la asta pana nu-i tarziu.

  9. Ana Răspunde

    Acestui individ veros, avid de putere, începe să îi fugă pământul de sub picioare! Minciuna are picioare scurte și lumea s-a săturat de retorica lui deșartă.🤥 Promite funcții în stânga și în dreapta pentru a câștiga mai multe voturi dar scorul va fi dezastruos pentru el! În disperare, face așa-zise alianțe cu partide ce nu mai există, ProRomânia, PNȚCD😱, e de-a dreptul jalnic! E cu un picior la AUR dar nici ăia nu-l mai vor! Nu pune candidat la primărie pentru că nu are pe cine, a alungat toți oamenii buni din partid!
    Iar cine seamănă vânt, culege furtună! Ceasul adevărului se apropie…Cozma va pierde toate privilegiile dobândite pe spinarea primarilor și a a celorlalți oameni vrednici din PNL!

  10. Leahu Răspunde

    Radu Roca candidează doar din obligație, dacă ar putea ar renunță în secunda doi de teama sa nu-si piardă postul de prefect. Radu Panait e expirat, e departe de ce însemna în 2020. Singurul candidat care se poate bate cu șanse reale la Primarie este Victor Cernea!

    • saridon Răspunde

      I se spune candidatul-ghiocel. Vai să nu se supere contracandidații. Nu mă credeți? Aduce-ți aminte că acum 4 ani a fost candidat la senat? Răsfoiți ziarele de atunci să vedeți câtă apă a deranjat. Zero.

  11. c-block Răspunde

    Puneți-o pe mama deputatului să-i traducă ce înseamnă “tutyimutyi politikus”. Poa’ să facă acuma orice că degeaba deja. A avut timp berechet să demonstreze de ce e în stare.

    • H&R Răspunde

      Nu e chiar tutyi-mutyi, ca gura are, de promis stie. Eu as zice altfel la el. Dar mai bine ma abtin.

  12. Vizionaru Răspunde

    Pnl face o “uriașă alianță românească” ca sa aibă candidatul ZERO!Pe cine? In 4 ani nu ai fost in stare sa crești un candidat redutabil pentru Broscoiul Kermit, bine nici oameni nu ai avut in partid ( doar imbecili pupincuristi dornici de ciolan) nici curaj nu ai avut, te temi ca îți va lua locul vreunul….Tu nu îl bati pe ungur chiar dacă te înalți in șa și mai pui și niște carne sub ea…Așa ca ZERO!La fel a procedat și useristul…zero, vorbe și proiecte de legi in interes propriu.Aveați posibilitatea unui candidat comun cu PSD… nici asta nu ai putut, acum jegul Govoride exulta! A venit cu un crăcănat ratat doar mustața ce-i mai gândește!Inca 4 ani cu vizionarul de Debrecen și orașul va muri, oricum toți spun ca este oraș de pensionari și conțopiștii! Iar pensionarii au printre cele mai mici pensii din țara! Sa va duceți dracu de politicieni de cacat!

  13. Petruț Gabriela Răspunde

    Sunteți rușinea orașului . Niste iredentiști obraznici !

  14. 🤣🤣🤣 Răspunde

    Înainte de a mai comenta aș recomanda la toți ceva material ca să-l consulte pentru edificarea a ce și cum este pe la noi prin Sătmar. Apoi după ce au vizionat și s-au dezmeticit din șoc poate altfel vor comenta. Asta referitor la alianța românescă în cazul de față. Dar eu cred că în subconștient știți asta mult prea bine și voi. Ce ziceți?
    https://www.facebook.com/tomi.kulcsar2/videos/345031705089189

  15. Sebi Răspunde

    Cozma iar ai dat cu mucii de gard,cine sunt în spatele acestor așa ziși președinți de partide….care partide,care electorat ,care voturi, cozma ești pe făraș,nu ai nici o șansă!:)))

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Păi a făcut “alianță” cu cine a mai stat de vorbă cu el. Alianța asta minune îi aduce 10-20 de voturi maxim. Mare afacere, nu? Sunt curios ce va fi când se trage linia la urmă. Că cineva va trebui să fie de vină și aia nu încălzirea globală va fi.

  16. Nicolae Răspunde

    🤣🤣🤣
    Cozmalăule, tăt un luzăr ai rămas!

  17. Stefan Răspunde

    Aditza Kozma, se intampla exact ce iti tot spuneam din timp, fara sa asculti insa: electoratul iti va arata cine esti si de ce esti in stare. Nu e soarta, e rodul profesionalismului si pregatirii tale atat ca om cat si ca si mare politician – de profesie nu am scris nimic, ca nu stiu sa ai. Problema ramane insa, ai distrus tot ce au facut altii inaintea ta pe linia PNL. Trebuie sa intelegi, nonvaloarea nu e un bagaj cu care poti defila prea mult. Incepe viata reala, pe munca, pe merit. Estimez ca vei avea greutati. Si inca ceva, un comentariu pozitiv, unul singur, daca apare, anunta-ne.

    • aiai Răspunde

      În oricare moment se va găsi ceva om de bine sau de foarte bine care să găsească ceva greutate să-i mai agațe de gât. Asta ca să fie sigură treaba. Că așa se întâmplă pe la noi. Va fi durere când se vor număra voturile, de fapt va fi durere și în campanie. Cu cine faci campanie? Că mulți au fost trași pe dreapta. Și ei sigur nu se vor agita. În acest moment sunt localități din județ complet descoperite care înainte erau locații de bază pe care sigur te puteai baza. La Căuaș sau Tarna Mare cum și cu cine te mai duci să faci campanie? Faci ca PSD și cari oamenii cu busul? Hai lasă.

    • Mirces Răspunde

      Hai că ești interesant. Ia zi tu un alt contracandidat credibil pentru Pataki.

      • c-block Răspunde

        El în nici un caz. Ca și nivel nu este nici măcar la cel al predecesorului, ăla cu trei facultăți. Este foarte trist că iar au trecut 4 ani și tot nu se găsește un candidat credibil care să coaguleze voturile. Pentru că vedeți voi la Oradea candidatul știiți voi care este și a fost votat și de maghiari și nu au astfel de probleme idioate, neproductive. Diferența se vede pe oraș. V-am zis asta și acum 4 ani dar se insistă pe prostirea oamenilor. Cred intenționat. La asta să vă gândiți când mergeți la vot. Dacă mai mergeți. Că eu sigur nu mă voi duce.

  18. H&R Răspunde

    Zici ca-s Parazitii, dar real.

  19. Bogdan Răspunde

    PNL are cei mai buni candidati: Adrian Cozma si Victor Cernea!

    • 123456789 Răspunde

      Ambii sunt Unguri.

      • c-block Răspunde

        …. mai lipsește candidatul AUR la județ și ăla semi ca și ei. Nu e nici o rușine în asta, pe mine nu mă deranjează, ei sunt cei deranjați de acest aspect! Dar ca să vezi nu se poate modifica. Cine-i sătmărean știe prea bine cum au fost și sunt lucrurile pe la noi. Adică amestecate. Și până nu veneau unii să ne învețe cu politica nu a fost nici o problemă.

  20. Ion Răspunde

    Ti-o bagat morcovul in cur?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.