Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

VIDEO. Cum se va numi pasarela/al treilea pod? Răspunsul primarului

Cum se va numi pasarela/al treilea pod? Nici nu au fost inaugurate cele două obiective că deja aceste întrebăti sunt pe buzele multor sătmăreni.
În cadrul podcastului PortalSM 3.0, moderată de jurnalistul Gil Pietrar, primarul Kereskenyi Gabor a spus că nu s-a luat încă o decizie şi că sunt aşteptate propuneri.

“Încă nu ne-am gândit la acest subiect, dar tot așa contăm pe părerea sătmărenilor și chiar așteptăm sugestii de la toți cei care ne urmăresc și vă urmăresc și pe voi. Așteptăm şi pe Facebook, poate că va ieși o propunere bună. Până acum am auzit foarte multe, începând de la trăsnăi și cu chestii interesante. Poate găsim o variantă. Încă sincer vă spun, nu am auzit o propunere super faină, care chiar ne identifică”, a declarat primarul.

Acesta a subliniat că odată cu finalizarea pasarelei, se va lua și această decizie cu privire la numele ei.

În legătură cu cel de al treilea pod, primarul a menționat că mai este timp, termenul de finalizare fiind 15 decembrie 2024.

10 comentarii

  1. Vecinul Răspunde

    Kereșhid

  2. Nha Răspunde

    Podul mentei, bugetarilor, city pod, podul actritei …

  3. Podul COZMA SUGACIU Răspunde

    Podul lui Cozma Sugaciu

  4. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Cunoscând în ce stil s-au dat nume de străzi într-o parte a orașului, Libelula?????? Că asta-i cel mai important? Avem o pasarelă și gata. Sunteți caraghioși. Dar aia că nici al treilea termen stabilit de voi peste termenul inițial nu-l reușiți să-l respectați aia estem la voi??????? Oradea cum reușește să le facă la teremn? Acolo 5 pasaje au fost predate în folosință înainte de Crăciun nu o pasarelă de asta prefabricată leșinată! Gil doar a demonstrat iar ât de jos de poți coborâ. Jalnică lingușire.

    • 🤔 Răspunde

      Au introdus gazul peste tot in Oradea? Ca parca sunt cartiere de blocuri noi (cumparate cu 90k euro) si vechi fara gaz.

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Și ce are una cu alta? S-a angajat primarul că le va introduce până acum? Nu. Aici e vorba de nerespectarea cuvântului dat. Și deja este ceva sistematic. Nici măcar din greșeală nu se respectă un termen la noi.

        • 💵 Răspunde

          Exact, ce are un oras de 200 mii de locuitori cu unul de 90 mii? Si contributiile sunt altele si poate mai putine conflicte.

  5. gala Răspunde

    Podul Dorgai, în amintirea actriţei ucise în apropiere

  6. McPalinka Răspunde

    Podul palincii si pasarela sifonat bani publici in buzunarul firmei de pardit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.