Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

VIDEO. Prețuri promoționale de Paște la Depot23. Descoperă noua colecție!

Showroom-ul de mobilă Depot23 lansează, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, o reducere de prețuri la noua colecție de scaune, dar și la toate piesele de mobilier aflate la showroom-ul din Dorolț.

Sătmărenii sunt invitați să aducă bucurie în casele lor, în perioada festivă a Paștelui. ,,Noua colecție aduce în prim-plan funky fabrics, multă culoare, forme frumoase și curbe, materiale calde și texturi primitoare – toate acestea fiind elementele perfecte pentru a aduce un strop de veselie și prospețime în decorul casei dumneavoastră”, transmit reprezentanții companiei.

Oferta extinsă cuprinde canapele din piele, mobilier din lemn masiv de stejar, modele mai clasice, mese din stejar masiv și nuc, canapele moderne, extensibile, console tv, cabinete, scaune de bar, scaune de dining, dormitoare elegante, biblioteci și rafturi care pot fi folosite ca despărțitoare de open-space.

Indiferent de preferințele sau designul interior al locuinței, Depot23 promite să ofere o gamă variată de opțiuni pentru fiecare gust și stil. Reprezentanții Depot23 îi îndeamnă pe toți cei interesați să profite de această oportunitate și să viziteze showroom-ul din Dorolț str. Principală nr. 234, pentru a descoperi cele mai noi piese de mobilier.

Pure Furniture este o importantă companie din județul Satu Mare care face mobilier din lemn masiv, fotolii și scaune, în special pentru piața din Statele Unite ale Americii și Europa. Produsele fabricate în Satu Mare ajung în casele multor oameni importanți și se prezintă la cele mai importante târguri din lume.

Pure Furniture a deschis, recent, showroom-ul din Dorolț, iar acum sătmărenii au ocazia să mobileze casele sau birourile cu produse de top la preț de producător.

Contact: Locație: Dorolț, strada Principală, nr. 234.

web: www.depot23.com.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.