Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

VIDEO. Sătmăreanul Ionuț Stancovici a gătit la Chefi la Cuțite. I-a impresionat pe jurați cu povestea sa

Sătmăreanul Ionuț Stancovici, fondatorul Asociației Caiac Smile și antrenorul de tenis Ionuț Filișan din Bucureși au participat împreună la show-ul culinat Chefi la Cuțite. Cei doi au găsit coaste de miel în sos de migdale, iar chefii  i-au recompensat cu Cuțitul de argint al prieteniei.

Ionuț Stancovici i-a cucerit pe jurați cu preparatul pregătit, însă cel mai mult i-a cucerit cu povestea sa. El le-a povestit juraților despre asociația Caiac Smile cu care a reușit să schimbe viețile a sute de persoane cu dizabilități. La rândul său, partenerul sătmăreanului, Ionuț Filișan a povestit cum l-a cunoscut pe Ionuț Stancovici și  care este povestea sa.

3 comentarii

  1. Mircea Govor ( groparul jud. SM) Răspunde

    Ii o emisiune care se gătește. Cum de nu ia impresionat cum a gătit?:))) auzi mă cu povestea?

  2. Doar o întrebare-două Răspunde

    Mai nou dacă nu ai și o poveste cât se poate de lacrimogenă nu ai trecere pe sticlă. Drept vorbind dânsul măcar a pus ceva pe masă până acum în domeniu dar nu am să înțeleg rolul acestor emisiuni. Că ori gâtim, ori povestim. Dacă gătim povestind atunci facem emisiune de talk show și chemăm personalități dar nu facem concurs de genul Chef a cuțite că sunt treburi diferite. Adică nu le amestecăm. Așa în curând va veni careva care prezintă ceva producții de circ și așa tangențial mai și gătește. Sau cine știe, la final ce a gătit poate face să dispară că arată vai de mama ei? Numai întreb.

  3. H&R Răspunde

    “Cei doi au găsit coaste de miel în sos de migdale” – ce au gasit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.