Ultima actualizare: azi, 10:36

 

Locale

VIDEO. Târgul de la Medieșu Aurit: de la cai falnici și iepurași pufoși până la haine la 1 leu

Astăzi, ca în fiecare ultimă zi de marți din lună, a avut loc târgul de animale de la Medieșu Aurit, în județul Satu Mare. Târgul, vechi de ani de zile, reunește oameni din tot județul, dar și din zonele învecinate, oferind o experiență unică de comerț și socializare.

Târgul își are originile în vremuri îndepărtate! De-a lungul timpului, la târgul din Medieș s-au tranzicționat diverse mărfuri, de la animale și produse agricole la articole de artizanat și haine.

Astăzi, târgul de la Medieșu Aurit, vizitatorii pot descoperi o gamă variată de produse. Animale de curte – cai, pui, rațe, iepuri – pot fi achiziționate la prețuri avantajoase. De asemenea, o mulțime de haine pentru femei, bărbați și copii, la prețuri accesibile, pot fi găsite pe tarabele negustorilor, chiar și la 1 leu bucata, iar negocierea prețurilor face parte din farmecul târgului.

Pe lângă animale și haine, târgul oferă și o varietate de produse alimentare: mici, cârnați, cartofi și pește pot fi savurate pe loc. La târg se găsesc și numeroase alte produse, de la unelte agricole și articole de uz casnic la bijuterii și suveniruri.

 

 

 

4 comentarii

  1. Robert Răspunde

    Ar fi binevenit ca portalul să anunțe din timp unele evenimente care se organizează pe plan local.Citesc ziarul acum la 14:05unde să mă mai duc? Si alte evenimente sunt și nu sunt anunțate,recomandate.

    • Mda Răspunde

      Mda. Anul trecut vara tot așa a fost cu o expoziție de arme mediavale la muzeul de artă. A apărut materialul la spartul tâgului. De fapt se anunța că ce mare aflux de oameni a fost acolo. Probabil dintre cei care au primit informația din timp. Probabil s-au gândit că dacă vin prea mulți cine știe ce se poate întâmpla. Vă dați seama! Poate aveau de trei ori atâția vizitatori????? Pfoai tată!

  2. Eu Răspunde

    Târgu are loc în fiecare lună, ultima marți a fiecărei luni

  3. io Răspunde

    preturi promotionaleeeeeee
    ia scama neamuleeeeeeeeeee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.