Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Zona Noroieni va fi transformată într-un parc urban. Kereskényi: Va fi o locație splendidă

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat la podcastul PortalSM 3.0, moderat de jurnalistul Gil Pietrar, că zona Noroieni, atât de îndrăgită de sătmăreni, va fi transformată într-un parc urban, iar primii pași în acest sens s-au făcut deja. ,,Va fi o locație splendidă”, spune edilul.

El a precizat că parcul va fi gândit astfel încât să se bucure de el atât copii și adulții, cât și persoanele vârstnice, iar primii pași pentru realizarea acestui proiect s-au făcut deja: ,,Lucrăm acum pe studiul de fezabilitate să facem un parc urban și pentru copii și pentru seniori, va fi o locație splendidă”, a spus Kereskenyi Gabor.

Ediul a mai declarat că zona este una protejată și trebuie respectate anumite reguli.

,,Acea fostă zonă Noroieni era îndrăgită de sătmăreni și în sfârșit am ajuns într-o fază în care vedem deja ce putem face acolo. Zona este în Aria Natura 2000 unde sunt foarte stricte regulile, ce se poate și ce nu se poate face”, a mai precizat primarul municipiului Satu Mare.

Podcastul integral:

5 comentarii

  1. Porcar sm Răspunde

    Ma da cata spaga a virat firma de pardit in numele chelului sa plublicati atatea aticole cu el. lingeti si voi un os ca vine campania sclavilor

  2. Jfk Răspunde

    Super! Dar cu ce ajungem acolo, ca nu sunt nici trotuare, nici pista de biciclete, nici autobus, doar sosea dar fara parcare in zona. Si daca ne prinde seara pe acolo, iar e bai ca iluminatul public este chior si doar din doi in doi….

    • 😲 Răspunde

      Ce vorbești? Încă de pe vremea lui Gyuszi e gata proiectul cu pista din 2009! Pe hârtie raportăm că totul este în grafic. La p@livară va fi gata. Aveți răbdare.

  3. vadimT Răspunde

    In timpul lui Ceausescu cum s-a ajuns? si erau mii de oameni. Mai vedeti si voi ceva bine, numai raul cautati. Mergeti la vot si puneti stampila pe cosma, Govor, AUR sau pe cine vreti. Mult timp nu s-a facut nimica, nu a fost tema de comentarii. Asa ar trebui sa continue, toata lumea ar fi fericita. In oras este bus, dar toti umbla cu masinile. De ce?

    • Corect Răspunde

      Mai cumpara si vreo 2-3 harburi pe familie si bloacheaza cu ele cartierele de blocuri..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.