Ultima actualizare: azi, 14:24

Locale

Antreprenorii din Satu Mare, invitaţi la o seară de business networking

Antreprenorii din Satu Mare sunt invitaţi să participe la un eveniment de business networking, eveniment care va avea loc în cadrul Galei BNI de lansare a primului astfel de grup din Satu Mare.

Evenimentul va avea loc pe 29 mai, de la ora 17:30, la restaurantul Imperial din Satu Mare și va fi unul de excepție, la care vor participa aproxiamtiv 150 de oameni de afaceri din Satu Mare.

Primul preşedinte al BNI Satu Mare a fost desemnat Cristian Paşca, reprezentând compania Lebăda, care şi-a ales o echipă cu care să extindă acest concept de business networking şi să ducă la întărirea mediului de afaceri din Satu Mare.

Participarea este deschisă antreprenorilor și celor interesați de dezvoltare profesională!

Participanții vor avea ocazia să își extindă rețeaua de contacte în număr semnificativ, având șansa să cunoască peste 150 de oameni de afaceri de succes din județ, și nu numai, creând relații valoroase. De asemenea, vor afla cum își pot propulsa afacerea prin intermediul recomandărilor reciproce și al sprijinului reciproc.

BNI Satu Mare: Formula magică pentru succesul afacerii tale!

BNI (Business Networking International) este o rețea globală de business networking recunoscută pentru eficiența sa în stimularea creșterii afacerilor prin intermediul recomandărilor reciproce. Cu peste 318.000 de membri la nivel mondial, BNI a facilitat schimburi de afaceri de peste 23 de miliarde USD în ultimul an, iar în România, valoarea recomandărilor generate de membrii comunității a depășit 13,7 milioane EUR în 2023.

Notează în calendar!

Când: Miercuri 29, mai, ora 17.30

Unde: Restaurantul Imperial

Înscrierile se fac în linkul următor: https://tinyurl.com/5n82hkxz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.