Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Expoziție superbă la Satu Mare. Colecția ce a dezvăluit frumusețea captivantă a marilor orașe ale lumii

Sătmărenii au avut ocazia să participe, miercuri după-masa, la o călătorie extraordinară în jurul lumii, prin obiectivul aparatului de fotografiat, ghidați de viziunea unuia dintre cei mai remarcabili fotografi de arhitectură din lume, Robert Fülöp. Colecția de fotografii arhitecturale “Køllektiøn Graphit” a dezvăluit frumusețea captivantă a orașelor sub prestigiosul brand Cørbø, pentru prima dată în Satu Mare.

Evenimentul a avut loc astăzi, miercuri, 8 mai, de la ora 16.00, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare. Deținător al multor premii la nivel mondial, Robert Fülöp a ajuns unul dintre cei mai buni din lume în domeniul fotografiei arhitecturale.

Fotografiile expuse i-au transpus pe vizitatori în multe părți ale lumii, cum ar fi: Dubai, Budapesta, Roma, Praga, Cracovia, Istanbul, Londra, Berlin, Stockholm, Valencia, Madrid, Veneția, Hamburg. Printre numeroasele metropole iconice se regăsesc poze și cu biserica cu lanțuri, chiar din Satu Mare. Fiecare fotografie are povestea ei, oferind o perspectivă unică asupra sufletului fiecărui oraș explorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.