Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Un nou succes pentru elevul de aur al Sătmarului. Locul întâi și trofeu câștigat

Un nou succes pentru Luca Mureșan, elevul de aur al Sătmarului. A obținut locul întâi și a pus mâna pe încă un trofeu.

Concret, Luca Mureșan a reușit să obțină cel mai mare punctaj din țară și să fie selectat, pentru al doilea an consecutiv, în lotul național de Informatică al României.

,,Locul 1 și câștigător al Cupei Sepi! Primul din țară cu cel mai mare punctaj și selectat al doilea an consecutiv în Lotul Național Restrâns de Juniori a României la Informatică. Performanța a fost obținută de Luca Valentin Mureșan în perioada 10-15 mai 2024, la Cluj-Napoca, unde a avut loc Tabăra de pregătire si selecție a Lotului Național de Informatică.

Suntem recunoscători față de toți cei implicați în susținerea la obținerea acestei noi performanțe. Un început de an spectaculos prin selecția în loturile naționale restrânse la două discipline: Matematică și Informatică”, este mesajul transmis de familia elevului.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. V. Răspunde

    Bravo lui ! Este inteligent seamana cu tata lui si ar fi pacat ca s-a se mai lase influientat de maicasa si de bunicu din partea mamei (care au mari carente morale ) Succes baiete si ia legatura cu tatal tau a carui gena o ai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.