Ultima actualizare: azi, 11:36

Locale

FOTO/VIDEO. Spectacol total în prima seară a Zilelor Orașului. AMI, Dzsúdló și Delia au făcut show

Spectacol total în prima seară a Zilelor Orașului. Artiștii care au urcat vineri, 24 mai, pe scena amplasată în Piața 25 Octombrie au făcut show, iar sătmărenii, prezenți în număr impresionant, au fredonat hit după hit.

Deschiderea oficială a Zilelor Orașului a avut loc vineri, de la ora 18.00, după care sătmărenii s-au putut bucura de o explozie de culoare. Artificiile de zi au colorat cerul și i-au pregătit pe cei prezenți de super de câteva super spectacole.

După ora 20.00, cei prezenți în Centrul Nou au putut asista la primul super concert de la Zilele Orașului. AMI, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a făcut show pe scenă. Mai apoi și-a făcut apariția în fața sătmărenilor Dzsúdló. Cântărețul din Budapesta e vocea tinerei generații, iar sătmărenii l-au primit cu brațele deschise. Artistul a oferit un super spectacol pe versuri rap-trap-pop pentru un super public sătmărean.

Seara de vineri, prima de la Zilele Orașului Satu Mare 2024, s-a încheiat cu un show incendiar marca Delia. Artista care nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un nume iconic în industria muzicală din România, a venit la Satu Mare cu un bagaj impresionant de hituri, iar întreg centrul municipiului a vibrat pe tot parcursul concertului.

Vă prezentăm, mai jos, imagini de la super concertele ce au avut loc vineri, în Piața 25 Octombrie:


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.