Ultima actualizare: azi, 18:05

 

Locale

Invitație într-o călătorie extraordinară. Unul dintre cei mai buni fotografi din lume expune la Satu Mare

Sătmărenii sunt invitați într-o călătorie extraordinară prin obiectivul aparatului de fotografiat, ghidați de viziunea unuia dintre cei mai remarcabili fotografi de arhitectură din lume, Robert Fülöp. Evenimentul va avea loc miercuri, 8 mai, de la ora 16.00, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare. 

Deținător al multor premii la nivel mondial, Robert Fülöp a ajuns unul dintre cei mai buni din lume în domeniul fotografiei arhitecturale. Cu un portofoliu care cuprinde metropole iconice precum Dubai, Budapesta, Roma, Praga, Cracovia, Istanbul, Londra, Berlin, Stockholm, Valencia, Madrid, Veneția sau Hamburg, lucrările lui Robert au fost expuse în galerii din New York, Tokyo, Chicago, Buenos Aires, Manila, Lisabona, Stockholm și multe alte centre globale.

Fiecare fotografie spune o poveste, oferind o perspectivă unică asupra sufletului fiecărui oraș explorat. Acum, pentru prima dată, în Satu Mare va fi expusă o colecție de fotografii arhitecturale, “Køllektiøn Graphit”, dezvăluind frumusețea captivantă a orașelor sub prestigiosul brand Cørbø.

Aveți oportunitatea exclusivă de a experimenta lumea prin lucrările expuse, fie că sunteți un iubitor al artei în căutare de inspirație sau un explorator curios atras de farmecul peisajelor urbane, această expoziție promite să vă ofere o fărâmă din frumusețile arhitecturale ale orașelor lumii.

Un comentariu

  1. ANCA Răspunde

    FELICITARI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.