Ultima actualizare: ieri, 18:14

Locale

Monstrul din Oaș rămâne în închisoare pe viață! A vrut sentință mai ușoară

Monstrul din Oaș rămâne în închisoare pe viață! Individul care a omorât cu sânge rece doi soți din Târșolț, iar pe femeie a violat-o, a vrut sentință mai ușoară. Doar că judecătorii nu au fost de acord, iar monstrul va rămâne toată viața după gratii.

Bărbatul care i-a ucis în urmă cu trei ani pe cei doi soţi în propria lor locuinţă a primit închisoare pe viaţă, fiind condamnat de Tribunalul Satu Mare. Acum, monstrul din Târșolț a vrut sentință mai ușoară și a făcut apel, însă nu a avut succes. Curtea de Apel Oradea a hotărât că individul își va petrece tot restul vieții în spatele gratiilor.

Crima a avut loc în noaptea de 17/18. 06. 2021, atunci când individul a intrat în casa soţilor. L-a ucis pe bătrânul de 83 de ani, după care i-a aplicat soţiei acestuia, în vârstă de 76 de ani, mai multe lovituri cu cuţitul, a violat-o iar apoi a ucis-o tot cu cuţitul. Ulterior, le-a mâncat mâncarea din frigider, a băut bere, a încercat să cureţe locul dar nu a reuşit şi s-a hotărât să dea foc locuinţei.

A dat drumul la gaz şi a aprins o haină, în speranţa că va arde toată casa, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

A ucis soţul, a violat soţia, apoi a ucis-o, după care a băut bere!

În jurul orei 22,00, criminalul se îndrepta spre casă, venind de la magazinul în centrul localității, a trecut pe lângă locuinţa victimelor şi a văzut uşa de acces în curte deschisă. „A intrat în holul de la intrare, în cameră şi ulterior în bucătăria situată lângă aceasta, de unde a luat două cuţite cu lama de aproximativ 15 cm. Când a intrat în hol, a tras de cablul telefonului care se afla în spatele ușii şi l-a scos din priză. S-a întors în hol şi a stat ascuns după uşa de la intrare, așteptând să intre cele două victime. După aproximativ 10-15 minute a intrat bărbatul, s-a aşezat pe patul situat în partea stângă, iar după aproximativ 10 minute a intrat şi soţia acestuia care s-a așezat pe patul din partea dreaptă şi au început să povestească şi să discute.

După aproximativ 10-15 minute inculpatul a intrat în camera în care se aflau cei doi deschizând uşa dintre cameră şi hol şi l-a atacat pe bărbat cu unul dintre cuţite aplicându-i 2 sau 3 lovituri la nivelul pieptului şi gâtului. Femeia s-a apropiat de ei, dar a împins-o spre patul ei si a lovit-o pe aceasta în spate de 2-3 ori cu același cuţit. A dezbrăcat-o, dându-i pantalonii jos şi a întreținut cu aceasta relații sexuale normale, timp în care a ținut-o de mâini, iar după finalizarea actului sexual, i-a mai aplicat acesteia o lovitură cu cuţitul în zona gâtului. Inculpatul a precizat că în timpul actului sexual „femeia mai sufla, dar destul de slab”, iar după ce s-a ridicat din pat, la 5 sau 10 minute nu a mai auzit ca femeia să respire.

A șters o parte din sânge cu un prosop pe care l-a aruncat în sobă, a desfăcut butelia de gaz şi a dat drumul la un ochi de la aragaz, a dat foc cu bricheta unui obiect de îmbrăcăminte din fâș aflat pe spătarul unui scaun de lângă uşă care a ars puțin, după care a părăsit încăperea încuind uşa de acces şi luând cheia din uşă.

S-a deplasat spre imobilul situat în faţa ușii de acces în curte, a descuiat uşa cu cheile care se afla în yală şi a intrat în încăperea situată la parter în care victimele îşi petreceau ziua, a mâncat din mâncarea aflată in frigider şi a băut bere. Totodată a lăsat în chiuvetă cele 2 cuțite folosite pentru uciderea victimelor. Inculpatul a precizat că a părăsit locuința victimelor în jurul orei 1,00 – 1,30, îndreptându-se spre casă.”

 

Un comentariu

  1. Romanian idioten Răspunde

    …și vă rog cheia de la celulă aruncată în râu. Dar constat iar cu surprindere că aceste eveniment trist se putea preveni. Doar pentru asta niște speciali care pentru asta sunt plătiți trebuiau să-și facă treaba și nu să-și calculeze AMR-ul până la pensie. Pentru că omul avea antecedente și se știa că e bolnav. Nu e numai vina lui ce s-a petrecut. Mare parte, da e vina lui. Mai ales că era și beat mangă. Dar asta nu este motiv pentru ca să faci așa ceva. Acestor oameni trebuie asigurate condițiile și tratamentele necesare dacă tot spunem că ce țară minunată suntem. Că realitatea este absolut alta! Așa acum e un individ fără nici o șansă și va trăi cât va trăi din banii celorlalți. Bună treabă, nu? 🤔🤮🤮🤮😢😢😢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.