Ultima actualizare: azi, 11:02

 

Locale

Motorina ar putea dispărea din benzinării în următorii ani. Ce spun experții

Motorina va deveni istorie, susțin experții, care se așteaptă la o scădere a vânzărilor de mașini diesel, titrează Digi24.

Vin vremuri grele pentru proprietarii de mașini diesel, potrivit unui raport al Federației Europene de Transport și Mediu. La începutul anilor 2030 e posibil să dispară motorina din benzinării și implicit, în acest timp, să scadă cererea pentru cumpărarea de astfel de mașini.

Predicția s-a făcut în special pentru Londra, unde s-a constatat că în ultimii patru ani au scăzut vânzările pentru mașinile diesel cu 40 de procente, iar la nivelul întregilor regiuni din Anglia cu 15 procente.

6 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Deci pe baza a ce s-a întâmplat pe termen scurt la Londra tragem concluzii globaliste pe termen lung pentru că subiectul prezentat așa cu date denaturate ne dă rezultatul dorit???? Nu mai bine ați povesti de vaccinul de la AstraZeneca care și-a pierdut atestarea și s-a retras de pe piață? Că cică încep să se dovedească lucruri și nu mai au c face???? Că au kilograme de procese pe cap cu multe persoane vătămate și s-au văzut nevoiți să recunoască??? Și apropo, parcul de mașini grele de la noi atunci cu ce va merge după voi? Cu baterii??? Cu bășină de la păsulă??? Hai lăsați. Mai selectați și voi materialul pe care-l transmiteți că altfel vă băgați singuri în materialul maro.

  2. Cel mai prost site: Portal SM Răspunde

    Vai mama mia ce prostii scrieti. Ce ati fumat?

  3. vadimT Răspunde

    bravo! si tractoarele si camioanele vor sta pe marginea drumurilor. Vom lua sapa in mana, nu pt a lucra cu ea, ci pt a-i da in cap la toti prostii astia. Dimineata in 2 minute 4 avioane pe acelasi directie zburau, nu poluau de loc. Hai Putin fa dreptate!

  4. io Răspunde

    da astia care interzic
    de cand is interzisi?

  5. H&R Răspunde

    La Kogălniceanu Constanța s-a întâmplat, deci este real!

  6. cetatean_Roca Răspunde

    astia de la portal sm sunt retardati, nu mai accesez acest site, devii mai prost cu fiecare articol citit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.