Ultima actualizare: azi, 12:32

Locale

Peste 200 de poliţişti mobilizaţi de Zilele Oraşului Satu Mare

Peste 200 de poliţişti mobilizaţi de Zilele Oraşului. La sfârșitul acestei săptămâni debutează cea de-a XXVI ediție a Zilelor Orașului Satu Mare, ocazie cu care polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, vor fi la datorie, pentru ca evenimentul să fie sărbătorit în siguranță.

În acest sens, în perioada 24-26 mai a.c., peste 200 de poliţişti sătmăreni vor acţiona împreună cu efectivele celorlalte instituţii ale Mininsterului Afacerilor Interne cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru a se asigura că evenimentele programate se vor desfășura în siguranță.

Poliţiştii vor avea ca prioritate prevenirea și combaterea infracțiunilor și a altor fapte antisociale, în vederea asigurării unui climat de siguranță civică corespuznătoare, aceștia fiind în sprijinul cetățenilor în vederea asigurării unei intervenții prompte în cazul sesizării unor evenimente.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, investigații criminale şi cei din cadrul celorlalte  structuri, se vor afla în stradă în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică.

Pentru fluidizarea și monitorizarea traficului rutier cât și pietonal, vor fi la datorie și poliţiştii rutieri, ocazie cu care recomandăm cetățenilor să respecte indicațiile acestora, în vederea prevenirii comiterii unor accidente rutiere sau ambuteiaje.

Poliţiştii recomandă cetățenilor să fie atenți la modul în care își păstrează bunurile de valoare pe care le au asupra lor, mai ales în zonele aglomerate.

De asemenea, poliţiştii recomandă să asigure închiderea corespunzătoare a locuințelor în momentul în care părăsesc domiciliul.

Un comentariu

  1. Varu Răspunde

    Să facă ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.