Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Șofer sătmărean dat de gol că a băut după ce a dat în marșarier. S-a oprit cu mașina într-un podeț

Șofer sătmărean dat de gol că a băut după ce a dat în marșarier. Bărbatul s-a oprit cu mașina într-un cap de podeț, iar acum are dosar penal.

Ce spune poliția:

,,La data de 28 mai, în jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe raza localității Crișeni. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constat faptul că un bărbat, de 64 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce se afla la volanului unui autoturism, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi, și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând într-un cap de podeț.

În urma evenimentului rutier soldat cu pagube materiale, conducătorul autoturismului, a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.