Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

FOTO. Tragedie în județul Satu Mare. O fetiță de 3 ani a murit în accidentul de la Ciuperceni

Tragedie în județul Satu Mare. O fetiță în vârstă de 3 ani a murit în teribilul accident de la Ciuperceni. Accidentul s-a produs vineri după-masa, 17 mai, în evenimentul rutier fiind implicate trei autoturisme și cinci persoane. 

În urma impactului, fetița de 3 ani a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată la fața locului. În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, fetița nu a putut fi salvată. Alte două persoane implicate în accident au fost transportate de urgență la spital.

Ce spun pompierii:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat, în jurul orei 14:30, prin SNUAU 112, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și prim ajutor la un accident rutier produs între trei autoturisme în localitatea Ciuperceni.

La locul indicat s-au deplasat 10 cadre militare de la Detașamentul de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD B2. La locul evenimentului au fost direcționate și trei ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Agriș.

Ajunși la locul intervenției, pompierii militari au identificat cinci persoane implicate dintre care un minor cu vârsta de aproximativ 3 ani, care se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale prezente au acționat cu celeritate pentru aplicarea manevrelor de resuscitare și acordarea îngrijirilor medicale.

În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical specializat, a fost declarat decesul minorului. Două victime au fost transportate, conștiente, cu politraumatisme la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Ce spune poliția:

La data de 17 mai, în jurul orei 14.27, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza localității Ciuperceni. Ajunși la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un conducător auto, de 49 de ani, aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de o tânără, de 20 ani.

De asemenea, un bărbat, de 31 ani, în timp ce efectua manevra de evitare a impactului cu cele două autoturisme, a intrat în șanțul de pe marginea drumului național. În urma evenimentului rutier, două persoane majore, din autoturismul condus de tânără, au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar unei minore de 3 ani, i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Din păcate, minora de 3 ani a decedat. Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

9 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Accidente si fara bombe pe roti.

  2. Varu Răspunde

    La cum arată mașina, copilul nu cred că era într-un scaun special, păcat, condoleanțe familiei.

    • Ph Răspunde

      Aceași impresie îmi lasă și mie pozele. Nici nu mă aștept ca într-un comunicat de presă, fie de la isu, fie de la poliție, să se avertizeze asupra acestui aspect, desigur, dacă este cazul aici. Își mai aduc aminte câteodată, probabil au “target” de “educare/avertizare” a prostimii și mai bifează că au făcut ceva. În rest o altă victimă, un alt număr la multele victime ale accidentelor de la noi.

  3. Feri Poker Răspunde

    Care dintre șoferi a adormit la volan?

  4. Loop Răspunde

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  5. K Răspunde

    Pe bucata aia pacatoasa si periculoasa se puteau pune de mult separatoare de sens, dupa cate accidente s-au intamplat pe-acolo, da pe preafericitii nostri ii doare-n ****! Mai bine numara cadavre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.