Ultima actualizare: azi, 09:20

 

Locale

VIDEO. Mircea Govor anunță că sindicatele din Satu Mare susțin PSD: ,,Vreau să le mulțumesc”

Mircea Govor, președintele Partidului Social Democrat Satu Mare, a anunțat, joi, 9 mai, în cadrul unei conferințe de presă, că sindicatele din Satu Mare susțin PSD în campania electorală. Este vorba de patru lideri sindicali, dintre care trei au fost prezenți la conferința ce a avut loc la sediul PSD Satu Mare.

,,Vreau să le mulțumesc domnilor de la sindicatele din Satu Mare pentru că au venit alături de noi și vom da un mesaj foarte clar. După ce am discutat cu dânșii, am semnat un protocol de colaborare de susținere a Partidului Social Democrat și a mea și a domnului Radu Roca pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare”, a declarat Mircea Govor.

Protocolul de colaborare a fost semnat de președintele sindicatului Sanitas, filiala Satu Mare, Ioan Nintaș, de Mircea Miclăuș, cel care îi reprezintă pe angajații din sectorul energetic, de liderul de sindicat Unio, Nicolae Baciu, dar și de liderul de sindicat de la Electrolux, Sorin Faur.

,,Au ales să vină alături de noi pentru că este normal ca sindicatele să apere interesul oamenilor și mai bine decât o face partidul nostru nu face nimeni. Întotdeauna la greu Partidul Social Democrat a fost prompt și a scos țara din probleme, din înfundătura în care au dus-o cei de dreapta”, a spus Mircea Govor.

Președintele PSD Satu Mare a ținut să sublinieze faptul că își dorește o campanie electorală în care proiectele să fie cele care să primeze: ,,Eu îmi doresc o campanie electorală liniștită, pe proiecte, respect reciproc din punct de vedere politic și în care sătmărenii noștri să poată trage concluziile care se impun și cei mai buni să câștige”, a mai spus Mircea Govor.

8 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    De cand este lumea(1990) se stie ca sefii de sindicat sunt psd-isti

  2. Asu de Trefla Răspunde

    Evident. Sefii de sindicat. Nu sindicalistii. Nu vorbiti in numele nostru si nu manipulati.

  3. Fraiere Răspunde

    Bă Roca, prostănac mai ești, te-a pus stăpânul Govor sa candidezi sa scape de tine. Păcat ca nu te-ai prins. Mare parșivi Govor ăsta

  4. Iepurasul Răspunde

    Mă Roca, pe tine nu te votăm, mai ții minte cum vorbeau cu oamenii când erai viceprimar, pe vremea lui Coica. E păcat ca ai ajuns un ratat, medic veterinar ești poate cel mai slab, apoi spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești. Despre asta e vorba ești jalnic, nici membrii de partid nu te votează. Ca prefect, ce să mai zic, ai fost un adevărat analfabet funcțional care nu ai înțeles nimic din administrație înafară de faptul ca au premiat câțiva expirați ca să te bagi în seamă. O să-ți primești locul stai liniștit, poate găsește stăpânul tău Mircea ceva pe la partid, oricum te-a scos din cărți.

  5. electrolux Răspunde

    Sindicalistii de la Electrolux nu te sustin!
    Faur e pe picior de plecare

  6. Valahu Răspunde

    Cine dracu mai sustine PSD atata timp cat este conus de un gunoi tremurici?

  7. Bia Răspunde

    Munca înnobilează pe omul
    Care este

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.