Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Villia va cânta, vineri, în Marea Finală Românii au talent. Mama tinerei, mesaj pentru sătmăreni

Iulia Vâlceanu, cu numele de scenă ales Villia, va cânta, vineri, în Marea Finală Românii au talent. Mama tinerei a transmis un mesaj prin care le cere sătmărenilor să se mobilizeze și să o ajute astfel pe Villia să câștige sezonul 14.

Sătmăreanca Iulia Vîlceanu a ajuns în Marea Finală Românii au talent după o prestație extraordinară în cea de-a doua semifinală a competiției, iar juriul a aplaudat-o în picioare. Marea finală a competiției va avea loc vineri, 31 mai, de la ora 20.30, în direct pe Pro TV, iar tânăra sătmăreancă are nevoie de susținerea comunității din Satu Mare.

,,Villia are nevoie de susținerea comunității. Pentru Villia, Satu Mare înseamnă ,,acasă”. Hai, Satu Mare, mobilizează-te! Nu de multe ori ai avut prilejul de a ,,trimite” un reprezentant în finala Românii au talent”, este mesajul transmis de Claudia Vîlceanu, mama Villiei.

Iulia ”Villia” Vîlceanu este studentă la Psihologie în limba engleză, la Universitatea din Cluj. A ales această facultate pentru că întotdeauna a fost interesată să înțeleagă oamenii și motivația din spatele comportamentelor lor. ​În plus față de voce, Iulia cântă la chitară, dar și compune muzică.

A început să cânte la chitară și să înțeleagă compoziția muzicală de la vârsta de 12 ani. Ea scrie în fiecare zi și cântă în fiecare zi, dar cel mai mult îi place să cânte piesele pe care le-a creat. Are câteva piese pe canalul său de YouTube.


CITEȘTE ȘI:

7 comentarii

  1. Vecinu' Răspunde

    Băgați-vă banii în sms ca vă decontează părinții ei, tineri pensionarii de lux 🤪

  2. c-block Răspunde

    Mult succes! După măcelul de acum 9 ani când au luxat-o urât pe Tincuța care avea/are cel puțin vocea Villiei, am așa o repulsie față de ProTV și față de aceste pseudoconcursuri. Spuneți drept cât costă ca să te lase să câștigi? Pentru că atunci tot concursul a fost aranjat de la bun început, asta se vedea clar. Ca prietena unora de acolo, Cristian Bălan ex solistă Impact să aibă bani din ce să termine viloiul familial. Că haideți că ce se vorbea pe la colțuri la sfârșit s-a și adeverit. De amenințările pe față a lui Tudor Chirilă (adică tocmai mentorul ei!!!!) la adresa campaniei locale ca să o voteze oamenii nici nu mai pomenesc. Sau atâta vă ține memoria că ați și uitat? Eu îi urez succes dar pe viitor îi recomand să nu mai participe la așa ceva. Asta nu este concurs de talente, de fapt nici nu se vrea a fi așa ceva. Seamănă mai degrabă cu pescuitul în ape tulburi. Vedeți și ce s-a ales de majoritatea câștigătorilor, în frunte cu Costel Busuioc.

  3. Momoko Răspunde

    Îmi cer scuze eu pentru comentariile
    ,, mobilizatoare,,
    Oare atât putem? Asa încurajăm un copil talentat și frumos?
    Nu te cunosc Iulia, dar sunt cu inima alături de tine și pumnii strasi.
    Viata este grea învață să ignori răutățile cultivate din păcate intens.
    Bafta imensa sa ai!

    • c-block Răspunde

      Se pare nu ai înțeles mare lucru din ce am scris. Nici eu nu îi doresc altceva. Doar că vezi Tincuța și-a băgat picioarele după ce a pățit, s-a dat la fund și a plecat la facultate, asta dacă nu a terminat deja. Deșteaptă fată. Dar nimeni nu are dreptul să se comporte așa cum a pățit ea, nici măcar juriul și mai ales mentorul ales. Și câți au fost așa! Eu asta am zis. Mare grijă că e plin clubul ăsta cu astfel de canibali de talente. E mai bine să fie avertizată din timp decât să aibă surprize neplăcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.