Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

A început Auto & Moto Expo Satu Mare. Weekend cu super expoziții, festin culinar și concerte

A început Auto & Moto Expo Satu Mare. Deschiderea oficială a avut loc joi, 6 iunie, iar în perioada 6-8 iunie 2024, în parcare la Aushopping Satu Mare, își dau întâlnire adevărații profesioniști și pasionați auto-moto. Mai mult, evenimentul vine și cu un festin culinar, dar și cu un program artistic bogat.

La ce să vă așteptați dacă vizitați expoziția?

Auto & Moto Expo Satu Mare 2024 vă așteaptă la această ediție cu noi modele de autovehicule, tehnologie avansată de ultimă generație, program artistic și un invitat surpriză pentru publicul iubitor de auto & moto.

Așa cum bine știți deja, scopul evenimentelor de tip expo este acela de a lansa noutățile în domeniu, servicii și produse noi în vederea identificării nivelului de satisfacție, de interes pentru public, de a facilita încheierea de noi contracte comerciale, precum și de a crea conexiune între expozanți și publicul participant în vederea creării interacțiunii directe între vânzători și clienți”, spune Bura-Maksay Ștefan-Petru, organizatorul evenimentului.

Așadar, la această ediție Auto & Moto Expo Satu Mare 2024 vor fi prezente:

  • Autoturisme de oraș și teren;
  • Autovehicule hibride și electrice;
  • Autoutilitare ușoare și grele;
  • ATV-uri, motociclete și scutere;
  • Societăți de leasing, de asigurare, instituții bancare.

Festin culinar la primul Gastro Expo Satu Mare

Organizatorii au hotărât ca anul acesta sarea și piperul celor mai noi lansări din lumea auto-moto să fie o primă ediție Gastro Expo Satu Mare. În acest weekend își vor da întâlnire acei producători sătmăreni care vor prezenta spre vânzare produsele gustoase și bogate din județul Satu Mare. În plus, organizatorii au pregătit și o varietate de programe cultural-sportive pentru public, printre care și un invitat surpriză.

Pe lângă a oferi produse de o calitate impecabilă, dorim să construim și o comunitate, așadar suntem încrezători că vom oferi o platformă importantă pentru afacerile mici din zonă, într-un cadru plăcut de la Gastro Fest Satu Mare ce se va desfășura în paralel cu Auto & Moto Expo 2024, în incinta Aushopping Satu Mare, pe galeria Cinema One Lasarplex. Sprijinim tot ce este local, pentru că e mai proaspăt, mai bun, mai nutritiv și mai de încredere. Astfel, dacă ne vizitați expoziția, vă așteaptă o mare varietate de produse de panificație și patiserie, carne, mezeluri și cârnați proaspeți, brânzeturi, murături, dulciuri și bineînțeles băuturi delicioase care vă vor revigora pe durata vizitei la expo”, explică organizatorul evenimentului.

Drifterul Natalia Iocsak, la Auto & Moto Expo

Dacă tot vorbim de un eveniment dedicat mașinilor și motoarelor, în cadrul Auto & Moto Expo, organizatorii vin și cu un invitat special din lumea auto. Natalia Iocsak, prima femeie pilot care a câștigat o etapă din Campionatul Național de Drift, va fi în mijlocul publicului la data de 8 iunie 2024, între orele 12.00 – 18.00, sosind împreună cu mașina ei de cursă la întâlnirea cu publicul sătmărean.

Natalia vine din Baia Mare, are doar 20 de ani și este pilot de drifturi, fiind prima femeie care a ajuns să câștige o etapă a Campionatului Național din cei 74 de concurenți înscriși din cele 5 țări participante. Ea a reușit să se califice, având o evoluție absolut fabuloasă și remarcabilă în duelurile eliminatorii ale competiției. Tânăra vine la Auto & Moto Expo pentru a împărtăși cu iubitorii de curse auto experiențele ei din competiție.

Programul cultural-artistic din acest weekend:

Joi, 6 iunie 2024

18.00-18.45 Formația Mörfi;

19.00-21.30 Discoteca anilor 80-90 cu DJ Niv&Blue.

Vineri, 7 iunie 2024

19.00-20.30 Black River Blues Band;

21.00-22.30 Concert DR BRS.

Sâmbătă, 8 iunie 2024

17.00-17.45 Discuții cu firmele expozante pe teme de mașini și subiecte conexe;

18.00-18.45 Lara & Alexandra;

19.00-19.45 Lavinia Pop;

20.00-20.45 Xáná;

21.00-21.45 Bertici Fivérek.

Locația evenimentului: Parcarea Aushopping Satu Mare de pe Drumul Careiului nr 77-79.

Perioada de desfășurare a evenimentului: 6-8 iunie 2024, programul expoziției fiind între ore: 12.00-22.00.

Deschidere oficială: 6 iunie 2023, ora 13.00.

Organizatori: Skyline Events & Expo Industry Satu Mare.

Parteneri în organizare: Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare, Județul Satu Mare – Consiliul Județean, Aushopping România, Aushopping Expo, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW), Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.

Sponsori: ATP Group, MG Motor, Mazda, Suzuki.

Partenerii evenimentului: Țiriac Auto, Mercedes-Benz, Hyundai, AutoGrand – Dealer Autorizat Volvo, SsangYong Satu Mare, Skoda Baia Mare Merlin Auto, Lexus Oradea, Ford West Satu Mare, Toyota Satu Mare – Service, Auto Motor, Cf Moto, KTM, Isuzu.

Companiile interesate pot lua legătura cu organizatorul principal al evenimentului, dl. Ing. Bura-Maksay Ștefan-Petru, la numărul de telefon 0744.977.846 sau la adresa de e-mail [email protected]  pentru alte informații și detalii.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.