Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Alcool și accidente: Doi bărbați din Satu Mare au fost prinși de polițiști băuți la volan

Doi bărbați din județul Satu Mare se confruntă cu consecințele legale ale conducerii sub influența alcoolului după ce au fost depistați de polițiști, în cursul acestei săptămâni.

La data de 05 iunie, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Negrești Oaș au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe raza localității Bixad.

În urma deplasării la fața locului polițiștii au constat faptul că un bărbat de 60 de ani, din localitatea Bixad, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DJ 109L, localitatea Bixad, ar fi pierdut controlul autoturismului, și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 06 iunie, în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au depistat în traficul rutier pe raza localității Supur, un autoturism, condus de către un bărbat, de 40 de ani, din localitatea Supur.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Polițiști băuți? Alcooliștilor! 🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.