Ultima actualizare: azi, 18:29

Locale

Cai, spectacole și surprize pentru copii la expoziția ecvestră din Ruseni

În acest weekend, pe 15 iunie, în satul Ruseni, comuna Păulești din judeţul Satu Mare va avea loc cea de-a 13-a ediție a expoziției ecvestră. Evenimentul promite o zi plină de activități captivante pentru iubitorii de cai și nu numai.

Printre atracțiile principale se numără parada cailor, premierea celor mai frumoși cai, competiția de tracțiune cu premierea celui mai puternic cal și prezentarea trăsurilor cu cai.

De asemenea, în cadrul expoziției, Centrul de Echitație M&D Equiland va susține un spectacol special, oferind un moment de neuitat pentru toți cei prezenți.

Pe lângă activitățile ecvestre, participanții vor avea parte de o tombolă cu premii și mici surprize pentru copii. Expoziția va include și prezentări de ATV-uri și utilaje agricole, precum și standuri de vânzare a produselor tradiționale, oferind o experiență completă pentru întreaga familie.

Nu ratați acest eveniment deosebit, unde pasiunea pentru cai și tradițiile locale se îmbină armonios, pentru a petrece o zi plină de distracție și surprize pentru toate vârstele.

4 comentarii

  1. Spitalul 9 Răspunde

    Sper ca cei de la bunăstarea animalelor vor fi de față nu ca la Vama. Asta mai ales că este ceva anunțat și vor fi și copiii. Că cel care își bate calul de dragul showului este de fapt cel care ar trebui expus într-o cușcă. Cât mai mic posibilă. Că dacă nu-ți prețuiești animalul din ogradă nici tu nu meriți respect!

    • Seroge Gimion Răspunde

      Te inteleg dar hai sã nu punem animalul înaintea omului. Stiu cã sunt multi indivizi care nici denumirea de “om” nu ar merita, în schimb totusi nu sunt adeptul de a rãsturna firescul

      • Spitalul 9 Răspunde

        Când bați animalul că nu e în stare să urnească un buștean cât casa asta ca să de dai mare asta nu intră la categoria ce ai pomenit tu. Eu știu ce am văzut și nu este ceva normal. Ce îți dă dreptul să bați animalul așa de plăcere ca să te mândrești la ceilalți târgoveți majoritatea beți mangă? Așa ți-ai crescut copiii? Nu cred. Eu atâta am zis că sper ca cei de la bunăstare vor fi prezenți și vor avea ochii deschiți. Atât. Nu trebuie mai mult. Oricum e treaba lor, de aia iau între altele banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.