Ultima actualizare: azi, 22:06

Naţionale

VIDEO. Un TIR și o cisternă au ars ca o torță în județul vecin, după ce s-au ciocnit violent

Un TIR și o cisternă au ars ca o torță în județul vecin, după ce s-au ciocnit violent. Accidentul s-a produs joi dimineața, 13 iunie, în localitatea bihoreană Ceica.

Un camion care transporta tuburi de metal şi o cisternă încărcată cu praf de beton s-au ciocnit, joi dimineaţă, în localitatea Ceica, judeţul Bihor, după care au luat foc, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Unul dintre şoferi a fost transportat la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor a mobilizat la locul accidentului echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi şase echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea, Gărzii de Intervenţie 1 Mai şi Secţiei Beiuş, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, o ambulanţă SMURD tip B2, precum şi o autospecială CBRN (de primă cercetare şi evaluare chimică, biologică, radiologică şi nucleară). De asemenea, a fost alertat SVSU Ceica și care a intervenit cu autospeciala de lucru cu apă şi spumă din dotare.

„Din fericire, atât şoferul autocamionului care transporta tuburi de metal, cât şi cel al autocisternei încărcate cu praf de beton, reuşiseră să se autoevacueze din cabine, înainte ca acestea să fie cuprinse de flăcări. Ajunse la locul accidentului, echipajele SMURD au evaluat medical cei doi conducători auto, unul dintre aceştia fiind asistat medical la faţa locului şi transportat ulterior, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea, iar celălalt refuzând transportul la spital”, a transmis ISU Bihor.

Un comentariu

  1. saridon Răspunde

    Din cum arată cel cu praful de beton a trecut de axul drumului. Asta din cum arată în video. Și cum de tiriștii circulă de parcă ar fi singuri pe șosele acest accident era numai chestie de timp. Eu când văd din ăștia în trafic îl las în boala lor să meargă. Mai bine trag dreapta, 2 minute pauză de cafea sau mă aerisesc și gata îmi văd de drum. Bine că nu au demolat ceva casă dacă tot erau prin zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.