Ultima actualizare: azi, 21:35

Locale

Copiii din Satu Mare s-au bucurat de distracție și aventură la concursul de pescuit “Unde e peștele junior”

Sâmbătă, 1 iunie 2024, Asociația Club Sportiv al Pescarilor Someș a organizat cu succes cea de-a doua ediție a concursului de pescuit “Unde e peștele junior”, dedicat Zilei Copilului. Evenimentul a adunat numeroși copii entuziasmați, însoțiți de părinți, care s-au bucurat de o zi plină de distracție și aventură în natură.

Concursul “Unde e peștele junior” a fost un concurs de pescuit familial, unde copiii au avut șansa de a-și demonstra talentul și abilitățile sub îndrumarea și sprijinul părinților. Atmosfera a fost una veselă și competitivă, iar toți participanții s-au bucurat de o zi memorabilă petrecută pe malul lacului.

La finalul concursului s-au acordat premii pentru primele trei locuri și pentru cea mai mare captură. Organizatorii au pregătit diverse cadouri și recompense pentru toți participanții.

Evenimentul a fost un real succes, oferind copiilor din Satu Mare o oportunitate unică de a se bucura de frumusețea naturii, de a învăța tainele pescuitului și de a petrece timp de calitate alături de familie.

Asociatia Club Sportiv al Pescarilor Somes Satu Mare transmite, celor interesati, ca organizeaza pe perioada vacantei de vara, tabere de pescuit de zi pentru copii. Prin intermediul acestor tabere, asociatia doreste sa ii initieze pe tineri in tainele pescuitului si mai ales sa ii incurajeze sa socializeze si sa interactioneze intre ei.

Facebook: ACSP SOMES SM 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.