Ultima actualizare: ieri, 21:37

Locale

FOTO. A fumat în şura cu fân, care s-a aprins şi s-a făcut scrum

A fumat în şura cu fân, care s-a aprins şi s-a făcut scrum. Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină, sâmbătă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Bicău.

Pentru gestionarea situației de urgență, s-au deplasat 10 cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pomi și Crucișor.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au constatat că incendiul se manifesta la întreaga construcție cu posibilitatea de propagare la casa de locuit și gospodăria vecină aflată în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, evitându-se extinderea acestuia.

Din fericire evenimentul nu s-a soldat cu victime.

În urma incendiului s-a distrus construcția pe o suprafață de aproximativ 200 m². Totodată, a ars material lemnos de circa 2m³ și aproximativ 10 tone de fân, care erau depozitate în interiorul șurii.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a izbucnirii incendiului efectul termic – fumatul în locurile nepermise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.