Ultima actualizare: azi, 20:00

Locale

FOTO. Trupul lui Cristian Molnar va ajunge, astăzi, în județul Satu Mare! Urmează să fie înmormântat

Trupul lui Cristian Molnar, tânărul înecat în râul Natisone, va ajunge, astăzi, în județul Satu Mare, urmând să fie înmormântat. Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit duminică, la 24 de zile de la tragedie.

Cei trei tineri români, Patrizia  în vârstă de 20 de ani, Bianca în vârstă de 23 de ani și Cristian Molnar de 25 de ani au fost surprinși de viitură în timp ce se plimbau pe malul râului. Aceştia au ieşit să se relaxeze după un examen susţinut de Patrizia la facultate.

Surprinși de viitura puternică, nu au mai putut să se salveze, deşi pompierii le-au aruncat frânghii, însă, din nefericire, tinerii nu au reușit să le prindă.

Primarul localităţii Premariacco, Michele De Sabata, a declarat luni zi de doliu local, după ce trupul neînsufleţit a sătmăreanului Cristian Molnar a fost găsit la 24 de zile de la tragedia de pe râul Natisone.

Trupul lui Cristian Molnar va fi repatriat de Kirilă Funerar.

4 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Sper sa se termine telenovela asta

  2. Darwin Răspunde

    Când prostia și naivitatea (adică “cum mine nu se pot întâmpla lucruri rele”) ucide. Când poza foto virală suprascrie instinctul de conservare. Notați și băgați bine la cap. Mare păcat să te duci așa pe o prostie. R.I.P. 😢

  3. ana Răspunde

    Tinerii ar trebui sa termine cu selfiurile si alte poze spectaculoase..Viata conteaza..nu admiratia celor din jur!
    CONDOLEANTE FAMILIEI !

    • Darwin Răspunde

      @ana. 👍. Și dacă stai și te gândești câte tristețe și durere lasă în urmă ajungi să pui întrebarea – oare merită???? Pentru o clipă de glorie virtuală????? Eu zic că nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.