Ultima actualizare: azi, 11:36

Locale

FOTO/VIDEO. Meciurile de la EURO 2024 se văd în centrul Sătmarului. Spectacolul începe astăzi

Meciurile de la EURO 2024 se văd în centrul municipiului Satu Mare, pe un ecran gigant. Spectacolul începe astăzi, vineri 14 iunie, iar în Piața 25 Octombrie totul este pregătit.

,,Din 14 iunie, noua ediție FAN FEST îi așteaptă pe iubitorii de fotbal cu un panou LED de înaltă rezoluție și dimensiune mare, astfel încât spectatorii să trăiască emoțiile spectacolului fotbalistic la maxim”, transmite primăria Satu Mare.

În Centrul Nou al municipiului Satu Mare au fost deja amplasate mese și băncuțe, dar și puncte de alimentație, de unde sătmărenii își vor putea cumpăra mâncare și băuturi. De asemenea, meciurile vor putea fi urmărite și de pe treptele din Piața 25 Octombrie.

Ceremonia de deschidere a Campionatului European de fotbal va avea loc în această seară, vineri, 14 iunie, de la ora 21.30, iar primul meci de la EURO va începe la ora 22.00, atunci când se vor confrunta țara gazdă Germania și Scoția.

La turneul final din Germania participă și echipa națională de fotbal a României, iar primul meci al tricolorilor va fi împotriva reprezentativei Ucrainei și va putea fi urmărit luni, 17 iunie, de la ora 16.00.

11 comentarii

  1. Marius Pop Răspunde

    Excelenta initiativa Bravo

  2. AF Cozma Răspunde

    Pataki a pus mesele greșit, trebuie să stau răsucit să mă uit la cai, mă iertați, la meciuri. La cai mă uit mâine la Ruseni, lavanda o miros la Ardud și Tiream, trebuie să fac ceva căci am intrat în depresie după anunțarea rezultatelor votului.

  3. Satmarean1 Răspunde

    Felicitari pt initiativa.

  4. Varu Răspunde

    O să fie plin de țigani și boschi.Pe cei care locuiesc în zonă ia întrebat cineva?De fapt ciocul mic,amu noi suntem la putere.Bravo ungure.

    • ? Răspunde

      In restul oraselor din Romania au fost intrebati ?

      • @? Răspunde

        Trebuia. Așa ar fi normal și civilizat. Mai ales dacă tu ca și primărie organizezi așa ceva ar fi teoretic și practic lăudabil să se facă asta. Adică dacă la o crâșmă sau restaurant se cere la autorizare acceptul vecinilor, colocatarilor dat la notar aici cum este? Nu este aceeași lege??? Deja sunt prea multe din astea îngrămădite acolo și prin construcție mai e și ecou puternic. Totuși poate oamenii de acolo mai sunt și bătrâni, bolnavi, au copiii mici sau poate așa pur și simplu vor să se odihnească. Că faci zilele orașului e o treabă (nici asta nu e în ordine că e acolo) dar toate una după alta???? Atenție, eu nu locuiesc acolo dar îi compătimesc.

        • ? Răspunde

          Serios? Aia e poveste cu autorizatiile in functie de voia vecinilor. Daca nu sta nimeni care sa conteze in zona se obtin orice autorizatii. Se vor da explicatii si interpretari ale legii precum vor ei. Stiu pentru ca ne-am confruntat cu asa ceva. Oricum in cazul asta este ceva temporar. Banuiesc ca in Bucuresti sau in alte orase Europene au fost de acord locatarii dupa ce au fost intrebati. :-)))

  5. citizen Răspunde

    Mulțumim Kozma Adorján. 😉

  6. Primi Tivu Răspunde

    In sfarsit. Acum 20 de ani am vazut proiectat un meci de footbal, in Germania intr-un oras minuscul.. Pe banci de bere si…wursht…🙂
    A fost senzational!

  7. IOAN Răspunde

    Ok ,dar sonorul ar trebui redus deoarece suntem in perioada premergatoare examenelor :de evaluare nationala,bacalaoreat ,admitere la facultate . si in plus nu toata lumea e pasionata de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.