Ultima actualizare: azi, 10:22

Locale

Mesaj emoționant al dirigintelui: ,,Patrizia, ne-ai dat lumea peste cap. Am trecut și pe la Bianca…”

Dirigintele sătmărencelor decedate în Italia a transmis un mesaj emoționant pe Facebook. Cele două tinere urmează să fie conduse, sâmbătă, pe ultimul drum.

,,Dragă Patrizia, nu știu de ce ne-ai dat lumea peste cap, forțându-ne să ne punem atâtea întrebări filosofice. E cald, multă lumină și un amestec de tămâie și crini imperiali. Peste vocea preoților două mâini strâng un tablou cu tine.

Am trecut și pe la Bianca. Parcă v-ați vorbit să vă îmbrăcați la fel, în alb metalic, cu flori vii. Am asistat mut la cusutul steagului, foarfeca tăind perțile, indiferent de culoare. Da’ ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă, brusc, ca o ploaie ușoară de vară?”, a transmis dirigintele tinerelor.

 

3 comentarii

  1. Darwin Răspunde

    Apoi uită-te prelung în oglidă dragă dirigintă și xplică-ți singură de ce nu ai educat-o a adult fiind să poată să aibă grijă de ea singură și nu să-și pună viața în pericol. Că asta vă era menirea. Și vouă dar și familiei. Știți voi, instinctul ăla pur de conservare da e încercă să rămâi în viață. Acum toți vai și vai și hohote de plâns. De prevenție ați auzit. R.I.P. și mare păcat. Ceilalți măcar învățați din pățanie că viața nu e numai selfie viral și jocuri pe calculator veșnisc resetate. Chiar îmi pare foarte rău de ele. 😢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.