Ultima actualizare: azi, 13:52

Locale

Mircea Govor dezminte zvonurile că s-ar retrage. Este o “manipulare grosolană”

Mircea Govor dezminte zvonurile apărute în ultimul moment potrivit cărora s-ar retrage.

Mesajul de ultimă oră transmis de Mircea Govor:

„Sunt profund consternat de tentativa de dezinformare recentă orchestrată pe Facebook de un membru al echipei disperatului. Este absolut fals și nefondat să se afirme că aș renunța la funcția mea sau că aș fi fost retras. Aceste declarații reprezintă o manipulare grosolană a opiniei publice, subliniind disperarea unei grupări de interlopi finanțați din fonduri publice.

Condamn vehement acțiunea lui Marghitaș, angajat la Apele Române, care, sub masca unei false integrități, continuă practicile vechii gărzi Băsiste, deghizate acum în galben. Este esențial ca cetățenii să fie vigilenți și să nu se lase induși în eroare de astfel de tactici dezinformative.

Vă garantez că eu, Mircea Govor, am rămas și voi fi mereu dedicat sătmărenilor și intereselor județului Satu Mare!!!

Cu respect și considerație,

Mircea Govor”.

22 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Mai exact buletinele de vot sunt tipărite și nu există posibilitatea de a te retrage. De aici se vede disperarea supozitorului când lansează tiribombe false în spațiul virtual de genul sondajul de opinie în care este în frunte sau asta. Pe de altă parte pe această cael le transmit celor care se îndeletnicesc cu sportul ăsta de a face campanie după ce asta s-a încheiat ca să aibă grijă că de sunt prinși se trezesc foarte repede cu dosare penale. Că nu e vorbă de amendă la câte grosolănii s-au comis. Și în mod interesant toate doar dintr-o parte. Ar fi de lăudat reacția AEJ pentru că ce e mult e mult. Indiferent cine practică asta nimeni nu este mai presus de lege.

  2. P. Ș. D. satu mare Răspunde

    Nu trebuie să te retragi măi porc ordinar ce ești,ori și cum tu cât de analfabet ești,nu vei primi multe voturi.
    Îți doresc o plăcuță suedeză.

    • citizen Răspunde

      Șezi blând că asta cu plăcuța este veche de 6 ani. Iar plăcuța-fanii useriști ai văzut de ce sunt în stare, nu? Iar hoțul neprins este cetățean cinstit. Nu e treaba ta să judeci. În schimb du-te și votează pe cine dorești. Că dacă numai dai din clanță pe aicea iar mâine nu mergi la vot ai făcut fix un mare zero.

      • Nha Răspunde

        La noi si hotul prins e cinstit, dormi linistit! 🙂

        • citizen Răspunde

          Numai mă repet. Nu e treaba noastră. Persoana dânsului mă lasă absolut rece, mesajul lui idem. Mergeți la vot ca după aia să nu vă dați cu capul de pereți că cine a ieșit. Mă lasă indiferent cine cu cine votează. Ideea este că un anume partid prin conducătorul său la nivel de județ a coborât ștacheta discursului politic de la sine putere la un nivel demn de cartierul rromilor. Nimeni nu la- obligat. Și de acolo au pornit toate. Cel mai mult mă bucură sincer că azi pot să deschid prima dată internetul fără să fiu sufocat de mesaje electorale. Și cutia mea poștală după zile bune în care a fost pusă la grea încercare azi a fost goală!

  3. Govor gropar, Cozma papagal.Panait fumat, restul nu exista Răspunde

    Poate dacă s-ar retrage ar avea mai multă stimă de sine, așa doar orgoliu comunisto palincisto furacioasa😂😂😂

  4. Govor gropar, Cozma papagal.Panait fumat, restul nu exista Răspunde

    Pe mine mă distrează acest idiot mă amuză când zice ca face una și alta. Păi ani la rând ați condus județul intreg și nu ați făcut nimic, de ce crede bețivul ca ar putea face de-acum trena?

  5. Adrian Pașca Răspunde

    Beny Kira, succes la BAC!

    • Relu Răspunde

      Speram și noi cei din PNL să îl i-a , să nu ne trezeam cu un consilier județean fără diplomă de bacalaureat!!!

  6. Vizionaru Răspunde

    Campania s-a încheiat! Așa ca Govorila ciocu mic și joc de glezne! Nu trebuia sa-i publicați poziția, campania s-a încheiat! De luni o sa fi iar nimeni, poate pensionar in stabilimentul de pe Mileniului 2! Lasă-ne dracu de infractor agramat!

  7. George Răspunde

    Ba bășinoșilor care vă dați mari scule și înjurați ,blestemați pe aci, Govor așa cu este cu păcatele lui a demonstrat figuranților din politica sătmăreană că a făcut cum a vrut și a ieșit pe primul loc , Cozma deja se vedea presedint la Cj prin ordinul venit de la București să facă cu PSD alianță,a mers gousfathert la București și la tras pe Adisor pe tușă și de data aceast, drept urmare și in concluzie este barosan și pentru patru ani v-a da tonul in județ, așa că ciocul mic agaricilor nu mai vorbit căcaturi că nu vă șade bine!.

  8. Mae Răspunde

    George tu ești un mare papagal ca el !!!! Govor e un șantajist,proxenet…ce vrei să facă omul ăsta !?

    • Big Brother Răspunde

      COZMA E UN TRAFICANT DE TIGARI, ANALFABET CORIGENT DIN LB ROMANA LA FORESTIER

      • unul Răspunde

        Big Brother, asa sa fie oare cum spui tu? Eu nu am auzit de dosare pe tema asta si daca erau ieseau de mult, dar pe mirciulica la vazut o tara intreaga arestat si cu catuse.

    • @Mae Răspunde

      @Mae, atunci nu înțeleg ca aceștia doi de ce nu s-a aliat cum a cerut Bucureștiul. Că cine se asemănă se adună. Tare mi-e că după alegeri dacă cineva nu va mai fi unde este vor răsufla încet-încet informații care până acum erau ținute la rece, sub preș. Că așa se întâmplă. Dacă e să aleg mai degrabă aleg pe Govor că ăla măcar e șmecher, se descurcă, e rafinat. Cozma mereu merge înainte și dă cu capul de perete.

  9. gigi Răspunde

    Tare mare panica este la sediul de campanie udmr de la miorita ::)) vor sa rupa toate afisele cu CL al PNL din oras. au inceput aseara jigodiile.

  10. govor Răspunde

    Fraierilor, am platit 5000 de euroi ca sa-mi puna anuntul primul

  11. Bou Vagon Răspunde

    Psssst. Vorbesc in soapta. Ca s-a terminat campania electorala. Pentru aia care respecta legea. Ceilalti sunt activisti. De partid.Adica viitori puscariasi.
    Ce dracu, portalsm, nici acuma nu scapam de banerele lui Govor? O sa fac o sesizare la google…

  12. Bou Vagon Răspunde

    Disperare se numeste. Starea asta. Votam!!!!….treaba mea. 😁

  13. Bou Vagon Răspunde

    Vedeti ca joaca Romania cu Lichtenstain. Deseara de la noua.😁 Eu dau un pronostic. Asa mai pesimist. 6-0
    Mai vorbiti si despre fotbal. Ca ne face viata frumoasa.🙃

  14. citizen Răspunde

    Deschideți ca să râdeți. Credeți-mă, merită din plin. https://www.facebook.com/reel/1407339126637166

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.