Ultima actualizare: azi, 14:53

Locale

Pataki Csaba îi răspunde ironic lui Cozma: o lopată îngropată

Pataki Csaba îi răspunde ironic lui Adrian Cozma, după ce a obținut încă un mandat la șefia Consiliului Județean Satu Mare. Președintele CJ îi arată lui Cozma o lopată îngropată.

Actualul președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, rămâne încă patru ani la șefia instituției, iar luni dimineața, 10 iunie, acesta i-a răspuns ironic lui Adrian Cozma. Pataki a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu o lopată îngropată, făcând astfel referire la scorul pe care l-a obținut la alegeri, dar și la imaginile cu Cozma astupând o groapă de pe un drum din județ.

Numărătoarea parţială, realizată după centralizarea datelor din 303 din cele 340 de secţii de votare, adică aproximativ 90% din secţii, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, arată că pe primul loc se află Pataki Csaba.

Clasamentul provizoriu este următorul:

Pataki Csaba, UDMR – 54.174 voturi

Adrian Cozma, PNL– 33.559

Mircea Govor, PSD – 23.554

Liviu Pop Alianţa Dreapta Unită USR-PMP– 6.189

Ştefan Csordaş, Forţa Dreptei– 3.888

Vasile Deac, SOS – 3.071

Rezultate parţiale după numărarea voturilor din circa 92% din secţii arată că UDMR obţine la Consiliul Judeţean peste 40%.

Clasamentul este următorul:

UDMR: 52.673 voturi – 40,74%

PSD: 27.467 voturi – 21,24%

PNL: 26.085 – 20,17%

AUR: 9.966 – 7,7%

Alianţa Dreapta Unită: 6515 – 5,04%

Forţa Dreptei – 2807 – 2,17%

SOS – 2187 – 1,69%

Pro România – 1565 – 1.21%

13 comentarii

  1. vadimT Răspunde

    Au furat! Striga Supozitorule: au furat ungurii! DEMISIA, dispari din viata publica, nu mai ai trecere cu slogane anti maghiare, sau dute si incearca in Botosani, Vaslui.

  2. 🦁# adi cozma Răspunde

    Nu îs da demisia porcu, candidează iara la parlamentare!!!Asta și la pdl tot a candidat !!! Rusineeeee Rusineeee Rusineeee

  3. Lili Răspunde

    Groful din el a ieșit la suprafață.
    Cu ajutorul important al emberului roșu, Mircea pușcăriașu, va fi o luptă mare Tarr-Tas dar se vor înțelege ei la ciolan.

  4. Seorge Gimion Răspunde

    Sunt român și am votat cu Gabor. Cozma ești o rușine inedită și printre ratații cunoscuți.

    Nu ai ascultat de nimeni, nu ai luat în considerare compoziția etnică mixtă din județ ci ai practicat o campanie mai nemernică decât cei del la AUR.

    Ai instiga la ură etnică doar pentru câteva voturi în plus, cea ce de altfel ți-a și fost ultima cuie în sicriu. Mi se pare jenant și penibil.

    Dobitocule incult, mă-ta nu e unguroaică? Nu avem și noi soții unguroaice? Prietene, amici și colegi unguroaice? Ai crezut că ne plac conflictele inter-etnice între familii?

    Ce vrei la Satu Mare, un fel de cea ce a fost la Sarajevo?
    Cu forinții tăi maghiar mai vii și lecturezi electoratul român.

    • Forgacs Răspunde

      Soția e româncă, când vrea să mă irite scoate cartea Dictatul hortyst de la Viena. Sângele apă nu se face, crezi că ar vota vreodată cu ungurii? Nici nu îmi bat capul cu voturile ei, avem copii împreună.

  5. Marius Groza Răspunde

    Beny Kira, mult succes la BAC!

  6. Stefan Răspunde

    Domnilor, gata. Felicitari invingatorilor! A castigat comunitatea, nu politicianul. Presedintele CJ SM, primari, consilieri, trebuie sa treceti la treaba va rog frumos, sa mergem inainte noi cei care am votat si si cei ce ne reprezinta cu profesionalism, verticalitate, onoare si bun simt. O singura nedumerire as avea, va rog, daca stie cineva: cine e Aditza Cozma?

  7. Călin Răspunde

    Mulți români au votat candidații UDMR anul acesta în primul rând datorită realizarilor din municipiu și județ.
    Pentru marea majoritate contează realizările, nu etnia.

    • Eu Răspunde

      Exact. Asa am procedat si eu.Noi convietuim cu mai multe etni aici zic eu chiar foarte bine si ne respectam.

  8. Vasile Răspunde

    @ Calin pentru marea majoritate nu conteaza etnia corect.Pentru minoritate conteaza.

  9. Joliku Răspunde

    Comentarii de gen, gunoieri de szatmar, daca e sa tragi o concluzie legat de comprtament cam atat se poate. Bullingul din societatea noastra de rahat este perfect evidentiata aici. E jos dati-i pana moare. Tipic piata de vechituri, va reprezinta satmareni minunati.
    Nici un comentariu pertinent.

    • c-block Răspunde

      Nu ai ce face , asta e nivelul. Și cum la alegeri se lucrează din materialul clientului, adică se alege reprezentantul din rândurile noastre nici nu mă mir ce de parlamentari răsar sistematic. Că tot zici că mai rău nu poate fi dar uite vine o nouă legislatură și afli că ba da se poate. 😢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.