Ultima actualizare: azi, 18:29

Locale

Tragedia din apele Italiei | Căutări dificile, Cristian e de negăsit: ,,Peste 80 de oameni îl caută în fiecare zi”

Tragedia din apele Italiei. Cristian Molnar este în continuare de negăsit, iar căutările devin din ce în ce mai dificile, spun autoritățile din Italia. Și asta pentru că tânărul sătmărean dispărut de vineri 31 mai, ar fi putut dispărea în defileul Natisonei, scriu cei de la quotidiano.net.

Defileul Natisone este un defileu cu pereți verticali de până la șase metri adâncime, explică salvatorii. În urmă cu mulți ani, era 1991, își amintește primarul din Premariacco, Michele De Sabata, „o viitură a râului a returnat corpul unui scafandru. Pentru că violența apei mișcă totul, chiar și copacii de douăzeci de metri. Și mișcă pietrișul fundului mării”.

Primarul din Premariacco spune că aici nimeni nu a mai făcut vreodată cercetări de acest tip. El își amintește de un băiat care „ajunsese într-o râpă de la munte, l-au găsit după 10 zile. Dar era un alt context, nu era în râu”.

,,Peste 80 de oameni îl caută în fiecare zi”

Operațiunile de căutare a lui Cristian nu au încetat: „38 de pompieri, în fiecare zi un total de 80 de persoane” s-au angajat în căutare. “Mâine? Idem”, adaugă primarul Michele De Sabata, care dezvăluie că a vorbit cu scafandrii, care i-au confirmat că misiunea este una extrem de dificilă, informează și rainews.it.

Cu toate acestea, părinții lui Cristian nu și-au pierdut speranța și sunt recunoscători autorităților italiene pentru ceea ce fac.

„Suntem cu toții concentrați pe cercetare. La Premariacco i-am cunoscut pe părinții lui Cristian, care s-au întors apoi în Romania. Mi-au mulțumit și mi-au cerut să mă asigur că cercetarea continuă atât timp cât este necesar”, a transmis avocatul familiei, Gaetano Laghi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.