Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Utilaj de ultimă generație pentru compactarea deșeurilor, la Doba: ,,Cel mai performant din țară”

Depozitul Ecologic Doba a achiziționat un utilaj de ultimă generație pentru mărunțirea și compactarea deșeurilor menajere. Este cel mai performant utilaj de acest gen din țară, cântărește 52 de tone, iar pentru descărcarea lui pe platforma depozitului a fost nevoie de ajutorul a două macarale de mari dimensiuni.

,,Cu acest utilaj performant triplăm durata de viață a celulei de depozitare din Depozitul Ecologic de la Doba. Datorită gradului foarte ridicat de compactare, volumul deșeurilor depozitate va fi redus semnificativ, optimizând astfel spațiul utilizat. În acest fel, ani buni de acum înainte nu vom fi nevoiți să investim în construcția unei noi celule de depozitare, aspect care ne va permite să menținem accesibile tarifele la preluarea deșeurilor menajere”, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Investiția în valoare de peste 500.000 de euro a fost realizată de către Serviciul Public de Administrare a Sistemului Integrat de Management al Deșeurilor, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare.

2 comentarii

  1. desma Răspunde

    si asta a sosit chiar inainte de alegeri.

  2. Vizionaru Răspunde

    Dacă tot se arunca “selectiv” la grămada măcar le compactează sa nu se vadă !Mult succes Poțochi la preș cj! Inca 4 compacți, cu un preș ales selectiv etnic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.