Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

VIDEO. Asistat social, surprins în timp ce distruge coșuri de gunoi și smulge stâlpișori, în Carei

Un bărbat din Carei a fost surprins, ieri seară, de camerele de supraveghere, distrugând două coșuri de gunoi și smulgând un stâlp de parcare pe strada Ignișului din municipiul Carei, informează Primăria Carei.

Bărbatul a fost identificat de polițiștii locali careieni, care i-au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei. Cu această ocazie, polițiștii locali au constatat că e vorba de un asistat social. Acesta a spus că s-a enervat pe cineva și și-a descărcat nervii asupra stâlpului și coșurilor de gunoi.

,,Din păcate, asemenea incidente au loc destul de frecvent în ultima perioadă”, mai informează primăria municipiului Carei.

3 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Și care vă este surpriza aici??? Ia mergeți pe Ostrovului să vedeți cum își duc traiul mii de specimene vizibil sănătoase dar pe hârtie bolnave grav! Trist este că după aceea când e vorvba de verificare sunt luați în aceeași oală oamenii care chiar sunt bolnavi și nu au încotro să apeleze la asta pentru că și-au pierdut capacitatea de a munci. Acest specimen umbla cu noaptea-n cap și era beat mangă. Așa bolnav era. Eu în locul autorităților locale care i-au acordat acel ajutor m-aș autosesiza. Că una e că ajuți pe unul care are nevoie de asta și alta când dai practic pomană și pe deasupra în cazul de față dovedit acel individ te mai și păgubește!

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Venea de la sarbatoarea data de mostenitoarea baronului local, care si-a omenit nucleul dur de sustinatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.